Jasper Juinen / Getty Images
TAJNA ORUŽJA

FINALE LIGE PRVAKA NAJAVIO DVOJAC KOJI JUVENTUSU ILI REALU MOŽE DONIJETI TITULU 'Juve je opsjednut pobjeđivanjem', 'Oni su kao Atletico, jako opasni!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2017. 01:02

Uoči subotnjeg finala Lige prvaka u Cardiffu stoper Real Madrida Sergio Ramos istaknuo je da je igra Juventusa slična onoj Atletico Madrida, objavili su španjolski mediji.

"Protiv Juventusa bit će teško, oni su slični Atleticu. Imaju odličnu ekipu i moramo biti oprezni", kazao je Ramos.

On se osvrnuo i na svoje bivše suigrače iz Reala, koji sada nose dres Juventusa, Gonzala Higuaina i Samija Khediru:

"Higuaina dobro poznajem i ostali smo u kontaktu. U dobroj je formi i imao je odličnu sezonu. No, potrudit ću se da tako ne bude u finalu. Što se tiče Khedire, mnogi su mislili da je gotov, a sada je jedan od ključnih igrača Juvea".

Posebno je upozorio na Paula Dybalu: "Vrlo je brz, dobro se kreće između linija i zabija puno golova".

Desni branič Dani Alves (34) izjavio je da su u Juventusu opsjednuti pobjeđivanjem, objavili su u četvrtak talijanski mediji.

"Kolektivni mentalitet je naša najveća snaga. Kad utakmica krene mi uvijek nađemo način da dođemo do pobjede. U Juventusu pobjeđivanje nije samo cilj, to je opsesija", kazao je Alves uoči subotnjeg finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Brazilski nogometaš prošlog je ljeta nakon osam godina u Barceloni napustio katalonsi klub, koji mu nije želio produžiti ugovor. Otišao je u Juventus i odlično se snašao u sistemu koji je postavio trener Massimiliano Allegri.

Govoreći o svom suigraču Paulu Dybali, brazilski nogometaš ga je usporedio sa Leom Messijem:

"Život mi se čini kao krug, kud god krenem slijede me Argentinci, u Barci to je bio Messi, a sada u Juveu to je Dybala. Genijalci me svuda prate. Već na prvom treningu u Juveu vidio sam sličnost između Dybale i Messija. To nije bio samo veliki talent, već kombinacija talenta i želje da se osvoji svijet".

Linker
19. travanj 2024 23:48