REUTERS/Alkis Konstantinidis
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

IGRAČI RIJEKE NISU SKRIVALI RAZOČARANJE 'Nismo zadovoljni...Šteta tih zadnjih sekundi. Suparnik te kazni za svaku sitnicu, ali ranjivi su'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 17. kolovoz 2017. 10:34

Na licima igrača Rijeke bio je vidljiv žal, jer, bili su itekako svjesni koliko uzvratnu utakmicu mijenja taj pogodak, koji ih je šokirao u 93. minuti. Bijeli će sada morati tražiti pogodak i pobjedu, što unatoč razočaranju, Riječani ne smatraju neostvarivom misijom.

- Stvar koja se događa u nogometu. Teško se braniti cijelu utakmicu, negdje uvijek popusti, stvori se šansa… Dogodilo se i nama, šteta. To je nogomet, najvažnije je da imamo dobar rezultat, postigli smo pogodak u gostima i na Rujevici se imamo čemu nadati - kaže Dario Župarić, branič Rijeke, koji je odigrao odličnu utakmicu

- Treba zabiti, ali i biti oprezan da ga ne primimo jer onda stvari postaju teže, treba zabiti dva za produžetke. Recept je biti oprezan i čekati svoje prilike kojih će sigurno biti - dodao je branič Rijeke.

Jedan od trenutaka koji je prelomio utakmicu, bilo je isključenje Leonarda Zute. Branič Bijelih prvi žuti karton dobio je jer loptu u prekidu igre spustio na travnjak, drugi zbog igranja rukom.


All Goals & highlights HD - Olympiacos (Gre...

- Ne volim komentirati, ali mislim da je sudac strogo odlučio. Ruku sam držao uz tijelo, nisam imao kamo s njom - poručio je Zuta čijim se isključenjem otvorila rupa za uzvrat.

Ni Zuta nije djelovao zadovoljno.

- Nismo zadovoljni, ali to je život. Nekad, kao sinoć, ne ide sve kako želiš. Igrali smo protiv dobre momčadi, ali nažalost nisu uspjeli zadržati tih 1:1, koji bi nam mnogo značili u uzvratu pred našim navijačima.

Riječanima će na Rujevici trebati pogodak, možda će to biti i prilika za Mateja Jelića, koji je protiv Olympiacosa ušao u igru umjesto Gavranovića.


Araujo Heber Goal HD - Olympiakos Piraeus (Gre...

- Šteta tih zadnjih sekundi. Suparnik te kazni za svaku sitnicu, iako mislim da smo imali dosta peha u toj situaciji gdje se lopta odbijala i nažalost ušla u mrežu. Ali glavu gore, sve je otvoreno imamo aktivan rezultat i imamo se pravo nadati dobroj utakmici i prolazu. Pokazala je utakmica da su ranjivi, ostavljaju dosta prostora, koji se može iskoristiti i riješiti utakmicu - poručio je Jelić.

Jedan od riječkih junaka, vratar Simon Sluga, zajedno s Josipom Mišićem dugo je u utrobi stadiona ostao zbog doping kontrole, dok je drugi, Brazilac Heber, prošao kroz mix zonu ne želeći davati izjavu.

Šteta, bilo bi zanimljivo čuti njegovo razmišljanje, baš kao i ono Marka Babića, Hasijevog pomoćnika, koji se kratko zaustavio, poručio da nema što za reći i nestao u utrobi Karaiskakisa.

Linker
19. travanj 2024 12:29