Screenshot
HALO MESSI, GDJE ĆEŠ NA STIJENU?

INTERNET DIVLJA NAKON LUDOG OKRŠAJA MANDŽE I MESSIJA Hrvat strpao u džep najboljeg igrača svijeta, pa ga još odgurnuo kao da je iz treće županijske!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2017. 00:46

Nevjerojatnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka odigrao je Juventus u Torinu i s 3:0 isprašio veliku Barcelonu, a osim golova i pregršt atraktivnih šansi, navijačima nije promakao ni rijetko viđeni okršaj Marija Mandžukića i Lea Messija u prvom poluvremenu.

Hrvatski napadač u svome je stilu jurio od prve do zadnje minute i bio jedan od najratobornijih na travnjaku, a u jednoj takvoj situaciji u prvom dijelu stradao je i najbolji nogometaš svijeta.

Što se dogodilo? Malešni Messi pokušao se izboriti za poziciju u duelu s Mandžom, a ovaj ga je malo 'prikliještio' i pustio loptu da ode u gol-aut.


manmess

Mandžo je pokušao odmah izgladiti stvar, prišao je Messiju, pokušao ga zagrliti, vjerojatno i objasniti da je sve to bilo u žaru borbe, ali iznervirani Messi mu je maknuo ruku i izazvao još žešći odgovor Hrvata koji ga je na kraju odgurnuo kao da se radi o nekom igraču iz treće županijske lige.

Društvene mreže su odmah eksplodirale, donosimo najzabavnije reakcije...

Linker
18. travanj 2024 05:09