REUTERS
SASVIM PODIJELJENA MIŠLJENJA

INTERNET GORI ZBOG BARCELONE 'Ovo je najveća krađa u Ligi prvaka ikada. Danas je nogomet umro!; 'Ma ljudi, realovac sam, ali Barcelona ih je pojela!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2017. 00:49

Stotine komentara zasule su Facebook profil Sportskih novosti nakon povijesne pobjede Barcelone protiv PSG-a (6:1) i plasmana u četvrtfinale Lige prvaka unatoč zaostatku od 0:4 iz prvog susreta.

Nikada to nikome u nogometnoj povijesti nije uspjelo, a pogotovo ne uz dva jedanaesterca. Upravo su te sporne situacije kamen spoticanja na internetu koji se užario od komentara, u većini ipak kritičnih prema pobjedi Barcelone. Prenosimo jedan dio mišljenja naših čitatelja, a cijelu raspravu možete pratiti OVDJE.

-------------------------------------------------------------------------

Ovo je najveća krađa u Ligi prvaka ikada. Danas je nogomet umro. Sramota!


ridiculous penalty

Ne bih rekao. Ipak je Real osvojio zadnju LP golom iz ofsajda. To je dosta veći poguranac nego osmina finala. Ali dobro, nećemo o tome... Realu se i svaki ždrijeb lagano namjesti, a onda im se desi jedan Wolfsburg

Čisti penali... šalim se, navijam za Barcu, navučeno je.

Penali jesu tako-tako, ali tko je kriv PSG-u kad Cavani ne zabije drugi gol, a onda i Di Maria...


INCREÍBLE PISCINAZO

Chelsea je bio jače pokraden protiv Barce.

Prvi penal igrač PSG-a namjerno zatiljkom brutalno udara Neymara u cjevanicu lijeve i špic desne noge pri čemu Neymar spretno izbjegava težu ozljedu sjedajući na glavu dotičnom. O PSG-u samo kratko... srednja žalost od prve sekunde.

Najluđa utakmica u povjesti nogometa, Barca juri po trostruku krunu!!!

Fuj! Gadi i gadit će mi se ovaj tzv sport najmanje još jedno 3 desetljeća 'zahvaljujem uefi, svim medijima. Koja prevara

Žalosno da je ovaj Neymar konstantno na podu, radi faule u napadu i još simulira i sve mu se tolerira

Iz aviona se vidi da su suci pogurali Barcu. Dva penala izmišljena, ali na kraju PSG, odnosno Di Maria, dva čista zicera da promaši baš šteta. Sami su sebe pobijedili.

E ljudi, imali su 4-0... O čemu mi pričamo, bio penal ili ne, primili su 3 gola za 6 minuta. Amaterska ekipa bez hrabrosti.

Ako Barcelona mora pobijediti zašto se onda uopće igra, sramota što UEFA radi za Barcelonu.

Nisu suci direktno pomogli..., ali cijelu su utakmicu navlačili na Barcu.

Prvi penal da, drugi upitan jako. Ali bez obzira treba zabiti 6 komada jednom Parizu. Nije Pariz kanta za napucavanje samo tako ali eto... sve se može samo se treba posložit sve uz malo sreće. Ne navijam ni za Barcu ni za Pariz.

Suđenje je bilo ok, sreća je malo pomazila Barcu i to je to, zaslužena pobjeda, svaka čast ovo više nikad nitko neće ponoviti.

Ovaj Neymar pada viŠe nego hrvatski BDP 2008.

Realovac sam od malih nogu. Možda ovaj penal nije ispravan ali nad Suarezom prekršaj jeste faul. Ali sve u svemu čestitke Barceloni na pobjedi. Svi se uhvatili na penal, gledajte malo opširnije na sve skupa. BARCELONA IH JE POJELA I GOTOVO

Prvi gol - čist ko suza. Drugi gol - autogol, sami sebi krivi. Treći gol - igrač Psg pada pod noge Neymaru koji je bio u naletu na loptu, čist penal. Četvrti gol - slobodnjak, golčina, čistooo! Peti gol - Penal, realno nije postojao, ali eto jednostavno svakome se zna takav penal dosuditi od Bayerna pa do Reala. Šesti gol - 45 faulova na utakmici, 10 žutih, 5 minuta nadoknade realno. Čist gol ko suza, greška odbrane Psg. Sami sebi krivi. Toliko o tome da su sudije navukli Barci. Barca je uništila PSG, kao što su oni njih u prvoj tekmi. A vi Madriđani tiše, Las Palmas, Villareal itd itd. Navučeni bodovi.

Linker
09. travanj 2024 21:53