Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
NE IDE U EUROPI

JUVENTUS RAZOTKRIO DINAMO, JEDAN OD NAJSTARIJIH POŠTENO PRIZNAO 'Za nas je prava utakmica Hajduk i HNL'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2016. 01:10

Dinamova utakmica godine protiv Juventusa pretvorila se u bolno triježnjenje, a konačnih 4:0 na kraju u sasvim prihvaljitv rezultat za hrvatskog prvaka, jer, mogli su Modri i teže stradati u 2. kolu skupine H Lige prvaka, a svjestan je toga i najstariji u momčadi - Gordon Schildenfeld.

"Pokazalo se sve ono što smo znali. Juventus je jedna od naboljih ekipa u svijetu, a mi smo dali svoj maksimum, poslušali smo trenera i sve njegove zamisli. A sad, koliko smo uspjeli pokazat će analiza. Međutim, treba reći, ovo je kvaliteta iznad nas. Dečki su sada vidjeli koja je to razina i što ih čeka dalje u budućnosti", rekao je Šifo i pohvalio ljepšu stranu maksimirske utakmice - prepune tribine na koje se u utorak navečer natiskalo 25.300 gledatelja.

"Stvarno je lijepo i zapravo drugačije vidjeti ovakav prepuni Maksimir, Kad ne čuješ sam sebe, Bila je prekrasna atmosfera".

Pošteno je Šifo na kraju koji su dometi Dinama u nastavku sezone.

"Čeka nas nedjeljni derbi protiv Hajduka i to je ono gdje mi moramo pojazati snagu i kbvalitetu. To je z nas prava utakmica. Vratiti se nazad u HNL, to je ono što je najbitnije. Ušli smo u Ligu prvaka, top nam je bilo najvažnije, a sada se okrećemo HNL-u i idemo opet izboriti Ligu prvaka".

Linker
24. travanj 2024 01:49