Lukaku i Svilar
 Dailymotion screenshot
NESLAVAN DEBI

NAPADAČ UNITEDA ODUŠEVIO SVIJET PREDIVNOM GESTOM Pružio riječi utjehe najmlađem vrataru u povijesti LP- a nakon teškog kiksa kojeg će dugo pamtiti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2017. 12:38

Manchester United i Jose Mourinho prilično su sretno sinoć stigli do pobjede u trećem kolu Lige prvaka na gostovanju kod Benfice (1:0). Susret će najviše pamtiti mladi vratar Benfice, Mile Svilar koji je u utakmici protiv 'crvenih vragova' sa 18 godina, jednim mjesecom i 22 dana oborio Casillasov rekord i tako postao najmlađi golman u povijesti Lige prvaka.

U spomenutoj utakmici imao je nekoliko sjajnih intervencija, ali pobjednički pogodak Uniteda ide isključivo njemu na dušu obzirom kako je nakon jednog centaršuta ušao s loptom u gol. Nakon susreta mnogi su mu prilazili i davali podršku, a jedan od njih bio je i napadač Romelu Lukaku.

On mu je prišao nakon utakmice i vrlo vjerojatno poručio da se ne brine zbog te pogreške i motivirao ga za nadolazeće okršaje. Bila je to zaista lijepa gesta belgijskog napadača, jer, svakako da je pred ovim vratarom velika budućnost i svaka lijepa riječ u ovim teškim trenucima je dobro došla.

Linker
19. travanj 2024 13:46