REUTERS
ZA PET MINUTA 'OTKLJUČAO' PORTO

NAVIJAČI JUVEA IMAJU NOVOG HEROJA Allegri biranim riječima progovorio o Pjaci, a evo što je Vatreni poručio nakon gola koji nikada neće zaboraviti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2017. 00:31

Juventus je od 27. minute imao igrača više na Dragau kod Porta. Izgledalo je kao da će 'stara dama' nakon vrlo brzo i relativno lako slomiti protivnika, no držao se domaćin sve do 72. minute kada je pogodio Marko Pjaca, koji je ušao u igru samo pet minuta prije toga. Minutu nakon toga ušao je i Dani Alves te vrlo brzo pogodio za konačnih 2:0.

"Jako sam sretan zbog gola, ali još više zbog pobjede koja je vrlo bitna za nas. U uzvratnoj utakmici moramo biti jako pažljivi jer u nogometu nikada ne znate što će se dogoditi", rekao je Pjaca pa nastavio:

"Naravno da bih želio igrati više, ali na meni je samo da nastavim raditi kao što sam radio do sada. Trener donosi odluke i ja čekam svoj trenutak."


goleador44

Na Pjacu se osvrnuo i trener Juventusa, Max Allegri.

"Momak još od subote mijenja stav i ponašanje i shvaća da neke stvari nisu dovoljne kada igrate u talijanskom nogometu. On već ima tehniku, brzinu i talent, ali sada mijenja stav i ponašanje. Mlad je, a moramo imati strpljenja s mladim igračima."

Linker
19. travanj 2024 06:52