REUTERS
'GLAVNI POKRETAČ'

NE PRESTAJU POHVALE SA SVIH STRANA SVIJETA ZA VELIKOG LUKU MODRIĆA 'Bio je veličanstven, pravi dirigent! Ma, užitak ga je gledati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2017. 12:36

Real Madrid je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na domaćem terenu svladao Napoli 3:1 i tako došao na korak do plasman u četvrtfinale.

Luka Modrić igrao je cijeli susret i po tko zna koji put bio glavni pokretač 'los blancosa'. Velika većina svih relevantnijih svjetskih medija hrvatskom je veznjaku dala sjajne ocjene, a novinari nisu skrivali hvalospjeve.

Talijanski Calciomercato tako navodi kako je 'nogometni dirigent' bio najbolji i da ga je bilo pravo uživanje gledati. Oni malo 'strožiji' talijanski mediji istaknuli kako je Luka Modrić ipak pogriješio na utakmici, ali dodali da je to bilo u sudačkoj nadoknadi kada je utakmica već praktički bila rješena.

Španjolski pak mediji ističu kako bi se trebalo prestati pisati o BBC-u i govoriti o MCK-u (Modrić, Casemiro, Kroos) jer je to, kako kažu, trenutno najbitniji dio Realove momčadi.

"Modrić je jedan od najboljih veznjaka u ovom stoljeću s besprijekornom mentalnom brzinom. Bio je apsolutno veličanstven. Samo rijetki mogu kontrolirati utakmicu poput njega i biti konstantno među najboljima, a da ne zabiju gol", samo je jedan od hvalospjeva na račun kapetana hrvatske reprezentacije.

Linker
26. travanj 2024 22:47