Screenshot
SVIMA JE ISTO, ALI...

'OVO JE KATASTROFA! KAKO SE LIGA PRVAKA UOPĆE SMIJE IGRATI NA OVAKVOJ TRAVI?' Nezadovoljni Kek na slično pitanje odgovorio: 'To je - guma!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2017. 20:20

Nogometaši Rijeke od 20 sati igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv The New Saintsa, a ovo gostovanje, nakon prošlotjednih 2:0 na Rujevici, moglo bi za Riječane biti neugodno zbog podloge na kojoj se igra u Walesu.

Igralište TNS-a ima umjetnu travu, a prve reakcije Riječana na podlogu bile su izrazito negativne.

Nekoliko trenutaka prije početka zadnjeg treninga Matjaž Kek je prošetao igralištem i nevoljko vrtio glavom.

"Kakvo je igralište? Guma", poručio je nezadovoljni Kek, dodavši da su njegovi igrači dio nedjeljnog treninga na Rujevici odradili na umjetnoj travi, kako bi isprobali koje im kopačke najviše odgovaraju za ovakvu vrstu podloge. Takva podloga je, dodaje Kek, jako spora ako se prethodno ne smoči.

Problem s travom na društvenim mrežama uoči utakmice potenciraju i navijači.

"Katastrofa... kako se uopće smije igrati Liga prvaka na skroz umjetnoj travi? Kod nas se u županijskim ligama igra na takvoj podlozi", jedan je od komentara na službenom Facebooku HNk Rijeke, ali činjenica jest da će obje momčadi imati iste uvjete, a Rijeka je, pokazalo se to i u prvom susretu, barem jednu razinu kvalitetnija momčad od TNS-a.

Linker
26. travanj 2024 09:38