Reuters / Tony O'Brien
PRAVI MISTERIJ

PJACINA OZLJEDA OBAVIJENA VELOM TAJNE Allegrijeve riječi zabrinule su baš sve: 'Marka neće biti još dugo'

Allegrijeve riječi nisu baš ohrabrujuće za Marka Pjacu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2016. 10:38

Nogometaši Juventusa su 3:1 pobjedom u Sevilli osigurali plasman u osminu finala Lige prvaka. U posljednjem kolu protiv Dinama pobjeda im nosi i prvo mjesto.

"Nije lako ovdje pobijediti treću momčad Primere, ali uspjeli smo", govorio je nakon susreta Juventusov trener Massimiliano Allegri.

Ipak, nije baš sa svime bio zadovoljan.

"Primili smo gol iz jedine prave prilike koju su imali, nakon kornera poslije deset minuta igre. Sevilla ima odlične igrače i trenera i ovdje nikome nije lako. Sada smo ostvarili jedan cilj i preostala su još dva. Želimo biti na vrhu Serie A za Božić i osvojiti Superkup u Dohi", dodao je Allegri.

Juventusov trener je pred kraj susreta priliku dao 16-godišnjem Moiseu Keanu.

Komentirajući njegov nastup Allegri se kratko dotaknuo Marka Pjace i rekao nešto što bi moglo zabrinuti sve Pjacine i fanove hrvatske reprezentacije.

"Dybala je aut, a Pjace još dugo neće biti. Kean napreduje i sazrijeva. Imao je svoj uspon i pad, a sad se vraća i pokazuje što zna".

Podsjećamo, Pjacina ozljeda fibule obavijena je velom tajne. Juventus ga je pustio da igra pod ozljedom, a čini se da mu je i pogrešno dijagnosticirao njezinu težinu. Prije mjesec dana iz Juventusa su objavili da je Pjacina ozljeda 'teža nego li se očekivalo' i da će se za tri do četiri tjedna znati više.

U svakom slučaju Pjaca i dalje ne trenira zajedno s momčadi, a prema Allegrijevim riječima velike su šanse da neće ni zaigrati ove godine.

Posljednji nastup za Juventus Pjaca je upisao dalekog 2. listopada protiv Empolija u sklopu 7. kola Serie A.

Linker
18. travanj 2024 06:40