REUTERS
MORA OSTATI SMIREN

POBJEDA JE U DŽEPU, ALI ALLEGRIJA NALJUTIO BOSANSKI REPREZENTATIVAC 'Ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih veznih na svijetu, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2017. 01:21

Juventus je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka stigao do velike pobjede u gostima protiv Monaca (2:0) i sada može relativno mirno čekati uzvrat 9. svibnja u Torinu. Strijelac oba gola bio je argentinski napadač Gonzalo Higuain u 29. i 59. minuti. Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta za Juventus, dok je Danijel Subašić branio čitavu utakmicu za Monaco.

U velikom okršaju najboje obrane i najboljeg napada Lige prvaka pobjedu je odnijela granitna talijanska obrana. Juventus je i nakon Monte Carla ostao jedna momčad koja još nije primila gol u nokaut-fazi, dok je s dva gola Higuaina prekinut niz nepobjediosti na domaćem terenu.

Nakon susreta trener gostiju Max Allegri bio je oduševljen činjenicom kako je Gigi Buffon ponovno ostao netaknute mreže, posebno je pohvalio i Danija Alvesa dok je kritičan bio prema BiH reprezentativcu Miralemu Pjaniću.

- Jako me naljutio zato što može postati jedan od tri najbolja vezna igrača svijeta, ali svako toliko kada odigra krivo dodavanje on se ponaša kao da je kraj svijeta. Morao bi ostati pribran i opušten. Trenučano pokazuje samo dio svog potencijala.

Što se same utakmice tiče Allegri je kazao:

- Nije bilo lagano. Monaco je tehnički jako dobra momčad, a nakon nekih naših pogrešaka morao nas je spašavati Buffon. Ipak, moramo još odigrati i uzvrat i to će biti još jedna teška utakmica. U nekim smo trenucima utakmice trčali za protivničkim igračima umjesto da smo samo držali svoju poziciju, posebno Mario Mandžukić, ali, u nastavku se stvar popravila, osim u trenutku kada je Dani Alves pustio svog igrača i ostavio Barzaglija jedan na jedan.

Linker
26. travanj 2024 23:29