REUTERS
ZASLUŽIO JE SVAKU RIJEČ

POHVALE PLJUŠTE, JUVENTUS SE KLANJA VELIKOM MARIJU MANDŽUKIĆU Netko je dobro vidio Hrvatovu veliku žrtvu: On je zaslužan za naš grandiozan uspjeh!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2017. 10:06

Juventus je odigrao još jednu sjajnu utakmicu na rezultat i zapravo, koliko god to okrutno zazvučalo svim ljubiteljima Barcelone, rutinski prošao u polufinale. Barcelona nije mogla niti kroz sredinu, ali niti preko bokova gdje su fantastičan posao odradili Mario Mandžukić i Juan Cuadrado.

"Znali smo da će Barcelona riskirati večeras, ali uspjeli smo zatvoriti sve prilaze. Igrali smo sjajnu zajedničku obranu. Mandžukić i Cuadrado su jako zaslužni za ovaj grandiozan uspjeh, jer su pomogli obrani i zaustavili Barcelonu po krilu. Mario je po tko zna koji put bio posvuda po terenu i nije stao ni trenutka", pun je hvale bio Leonardo Bonucci pa nastavio:


MESSI is PISSED vs mandzukic!! Funny Vines

"Zabili smo tri gola u prvoj utakmici, a nismo primili gol u uzvratu i mislim da smo svima pokazali kako smo stvarno velika momčad kojan je ponizna i spremna na velike žrtve za veliki rezultat. Sada nam nedostaje još samo jedna velika utakmica da dohvatimo finale. Ždrijeb? Mislim da bi sada svi željeli izbjeći nas."

Imao je sjajni stoper i osobnu zadovoljštinu.

"Ja sam osobno jako sretan što sam zamijenio dres s Messijem jer je on najbolji, ili barem jedan od dvojice najboljih igrača na svijetu. Moj sin će biti sretan."

Linker
18. travanj 2024 01:26