REUTERS
LEICESTER JE 'U PLAMENU'

'PONOVNO SMO NAPRAVILI NEMOGUĆE' Uplakani navijači Leicestera u deliriju: Dajte Barcu da se igramo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. ožujak 2017. 00:43

Leicester je prošle sezuone oduševljavao u engleskoj i spektakularno postao prvak. no ove sezone 'lisice' su se preselile na međunarodnu scenu. Pobjedom protiv Seville 2:0 na svom King Power stadionu anulirali su 1:2 sa Sanchez Pizjuana i prošli u četvrtfinale Lige prvaka.

"Nevjerojatno. Ne mogu vjerovati. Novaci smo u Ligi prvaka i stvarno nisam očekivao da ćemo odmah otići tako daleko. Ovo je najvjerojatnije najveća noć u klupskoj povijesti. Nisam siguran hoće li se ikada više dogoditi. Ponovno smo napravili nemoguće, a ždrijeb neka nam donese bilo koga", rekao je kapetan Wes Morgan koji je zabio za 1:0 i tako postao prvi Jamajčanin koji je ikada zabio u Ligi prvaka.

A koliko sve skupa znači navijačima Leicestera ispričao je jedan od mnogobrojnih razdraganih gledatelja s tribina stadiona.

"Navijač sam Leicestera od svoje devete godine. Sada su mi 42 godine i prošao sam i dobre i loše stvari s ovim klubom. Češće su to bile lošije stvari, ali večeras je moj mali klub prošao u četvrtfinale Lige prvaka i ja plačem. Ovo je momčad koja je već jednom prkosila svim izgledima, a sada to ponovno radi", rekao je jedan emocionalni navijač Leicestera pa nastavio:

"Ovo je puno uzbudljivije od osvajanja prvenstva jer igramo protiv najboljih momčadi u povijesti, najboljih nogometaša, a mali Leicester je jednak s njima. Šalio sam se nakon što smo osvojili prvenstvo pa govorio 'Dovedite tu Barcu', ali sada bih to stvarno volio vidjeti. Apsolutno bih volio da se to dogodi."

Atmosfera je na King Power stadionu bila uistinu posebna, a na društvenim mrežama svi govore o zastavicama koje su na tribinama izgledale kao 'sastanak Ku Klux Klana'.

Linker
20. travanj 2024 20:39