CROPIX
I NJEMU JE PREKIPJELO

RAZOČARANI MATJAŽ KEK VIŠE NE ŽELI ŠUTJETI 'S ovim kadrom je nemoguće igrati Europsku ligu! Netko za ovo mora preuzeti odgovornost'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2017. 10:23

Matjaž Kek nakon drugog poraza od Olympiacosa nije moga sakriti razočaranje. Rijeka je u uzvratnoj utakmici playoffa Lige prvaka imala sjajne prilike na Rujevici, ali nedostajalo je malo sreće, kvalitete u završnici i svježine, odnosno širine kadra. Zato i ne čudi da je slovenski trener, još pomalo vruć i pod dojmom nakon minimalnog poraza, u kameru Arena sporta poslao zanimljivu poruku upravi kluba.

"Mi možemo igrati bolje ili lošije, ali karakter nam nikad nije upitan. I tu nema dileme. Mi smo napravili neke pogreške prije početka sezone, mogli smo bolje predvidjeti neke situacije. Tu ne mislim na igrače, nego na nas oko terena. Mi smo do sada odigrali šest europskih utakmica, a očekuje nas još šest. I to je s ovim kadrom nemoguće izdržati. Netko za to mora preuzeti odgovornost. Ali, igračima i gledateljima dajem sve komplimente. Nismo bili dobri u Pireju, ali smo danas bili pravi. Napravili smo jednu grešku i poraženi smo, ali idemo dalje. Europska liga je naša realnost", rekao je Kek i naglasio u čemu je pravi problem:


Rijeka goal

"Nije problem što je Olmypiakos vrjedniji, novac ne igra glavnu ulogu. Ali, ekipa se mora formirati na vrijeme, samo tamo možete među velike. Previše se priča o novcu, a do uspjeha dolaze organizirane momčadi koje imaju sustav. Čestitam Mariboru što je treći put ušao u Ligu prvaka, evo to je dokaz da se u elitu može i s malo novaca. Sada se trebamo posložiti pa vidjeti što nas čeka dalje. Ali, to je posao za kancelarije, igrači su ostavili srce na terenu" zaključio je Kek.

Linker
17. travanj 2024 01:32