Reuters / Javier Barbancho Livepic EDITORIAL USE ONLY / REUTERS
ZAVRŠNICA LIGE PRVAKA

REAKCIJE NA ŽDRIJEB POLUFINALA Veliki Modrićev prijatelj vidio ždrijeb pa drsko poručio gradskim rivalima: 'Idemo! Ajmo to obaviti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2017. 16:15

Ždrijeb polufinala Lige prvaka spojio je Real i Atletico te Monaco i Juventus, a donosimo vam i prve reakcije.

"Bit će to teška utakmica. Juventus je odlična momčad, ali mi sada imamo veliku priliku za ulazak u finale. To je fantastično! Bacit ćemo se na glavu i dati apsolutno sve što imamo", rekao je napadač Monaca, Valère Germain.

"Idemo! 'Ajmo to obaviti", kratko je napisao Sergio Ramos.

"Definitivno imamo šanse jer se svašta može dogoditi u amo dvije utakmice. Juventus je jak i sigurno iskusan, ali spremni smo za njih. U odnosu na druge polufinaliste mi jedini nemamo nikakav europski trofej. Najdalje što smo došli je finale 2004. koji smo izgubili od Porta, ali svejedno imamo poneštvo iskustva koje će nam dosta značiti", rekao je Ludovic Giuly.

"Sretni smo što smo na samo jedan korak od finala, ali ovo je najteži mogući ždrijeb za nas. Atletico se hrani vašim pogreškama. Imaju kvalitetu i u napadu i u obrani. Primaju jako malo golova i siguran sam da ćemo skupo platiti sve naše eventualne pogreške", rekao je Emilio Butragueno.

"Snažna momčad s puno talentiranih igrača i impresivnim nizom ove sezone. Moramo biti jako pažljivi, ali naš cilj je svima jasan", rekao je Sami Khedira.

"Momci su koncentrirani i njihov cilj je otići najdalje moguće. U Ligi prvaka, posebno u ovom stupanju natjecanja, greške se ne opraštaju. Protiv Monaca ćemo igrati sa svim raspoloživim snagama. Protiv Barcelone smo ostavili sjajan dojam, ali igrači su koncentrirani na osvajanje pehara. U polufinalu se uzdamo i u trenera Allegrija, koji radi sjajan posao", rekao je Pavel Nedved.

"Ova momčad Monaca nema granica, mlada je i neustrašiva. Prije dvije godine, kada nas je Juventus izbacio u četvrtfinalu imali smo odličnu ekipu, ali sada smo još jači. Naravno, ovaj susret je pitanje osvete Juventusu, za koju smo mi potpuno spremni i sposobni", rekao je Vadim Vasiljev, potpredsjednik Monaca.

"Naši navijači i igrači iskusili su dva poraza od Reala u finalima LP i znaju da nas do zadnje utakmice natjecanja može dovesti puno teškog rada. Uzvrat s Realom je 10. svibnja na Vicente Calderonu, a mi ćemo se s našim stadionom oprostiti El derbi madrilenom kakav zaslužuje za kraj", rekao je Clemente Villaverde, bivši igrač Atletica, a danas direktor kluba.

Linker
18. travanj 2024 18:13