Marko Todorov / Hanza Media / Hanza Media
PRESKAČE OBJE UTAKMICE

RIJEKA JE U VELIKIM PROBLEMIMA, ALI I OLYMPIACOS JE DOŽIVIO TEŽAK UDARAC UOČI PLAYOFFA LIGE PRVAKA Veliko pojačanje ne može igrati protiv Rijeke!

OLYMPIACOS Neprilike za grčkoga prvaka pred dolazak Rijeke na prvi sudar play-offa Lige prvaka
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 15. kolovoz 2017. 01:01

Rijeka ima svojih problema (forma, izostanak Kvržića, atmosfera...), ali nije baš ni da Olympiacosu cvate cvijeće uoči srijede.

Grčka Superliga počinje tek iduće subote, što znači da su posljednji susret odigrali u srijedu (izgubili od Atromitosa u prijateljskoj), a zadnjih natjecateljskih 90 minuta bilo je protiv Partizana (2:2). Besnik Hasi na treninzima je postrojio svoje igrače, grčki kolege pišu da je strateg glasan te da drži do stroge atmosfere. K tome, Emmanuel Emenike (ovog ljeta plaćen 2,5 milijuna eura Fenerbahčeu) se protiv Atromitosa ozlijedio te će pauzirati minimalno dva tjedna te preskočiti oba meča s momčadi Matjaža Keka.

Osim Nigerijca, 45-godišnjem Hasiju glavobolje zadaje ključan igrač veznog reda - Vadis Odjidja-Ofoe. Belgijanac kojeg je novi trener Redsa vodio u varšavskoj Legiji nije trenirao cijeli tjedan, tek se jučer trebao uključiti u rad s ekipom te se smatra upitnim za srijedu, iako se vjeruje u njegov nastup od prve minute. Ukoliko ne bude mogao, par veznjaka činiti će Gillet i Romao, koji se spominje kao kandidat za mjesto stopera. U konkurenciji za vezni red je još Manolis Siopis (93 minute protiv Partizana)...

Mediji bliski Olympiacosu navode kako će ofenzivna trojka (Carcela, Fourtonis, Marin) iza prve špice (Ben Nabouhane) morati igrati brže nego protiv Partizana te da Nijemac mora podignuti razinu defenzivne igre po lijevoj strani gdje će vjerojatno priliku dobiti Koutris ispred Milića. Rijeku navode kao dobro organiziranu obrambenu momčad s izvrsnom napadačkom tranzicijom, no dojam se kod Grka nije promijenio u odnosu na ždrijeb.

Olympiacos se mora plasirati u Ligu prvaka!

Linker
21. travanj 2024 21:42