El Shaarawy
 REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
LIGA PRVAKA

ROMIN URAGAN ZA ŠOK CHELSEAJA 'Egipatski princ' bombom načeo Engleze nakon samo 44 sekunde, Perotti još jednim 'ljepotanom' podigao tribine na noge

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2017. 19:52

U skupini C Roma je u Rimu odigrala sjajno pobijedivši Chelsea 3-0. Roma je povela golom Stephana el Shaarawya već u 39. sekundi utakmice. Bio je to jedan od najbržih golova u elitnom natjecanju 'Starog kontinenta', ali daleko od rekorda Nizozemca Roya Makaaya koji je zabio nakon samo 10.02 sekunde za Bayern u utakmici osmine finala protiv Real Madrida igrane 2007. godine.

El Shaarawy je zabio i za 2-0 u 36. minuti iskoristivši pogrešku svog bivšeg suigrača Antonia Rudigera, a kada je Diego Perotti zabio za 3-0 u 63. minuti pitanje pobjednika je bilo razriješeno.

U drugom susretu Karabag je priredio još jedno iznenađenje odigravši u Madridu protiv Atletica 1-1, nakon što su u prošlom kolu odigrali 0-0.

Gosti su šokirali navijače Atletica u 40. minuti nakon što je Michel zabio nakon ubačaja iz kornera. Izjednačio je Thomas Partey u 56. minuti fantastičnim udarcem s više od 25 metara. Samo tri minute kasnije gosti su ostali s igračem manje nakon što je isključen Henrique, ali Atletico to nije iskoristio. Šime Vrsaljko nije nastupio za domaći sastav.

U skupini C nakon četiri kola vodi Roma (8) ispred Chelsea (7), Atletico Madrida (3) i Karabaga (2).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. travanj 2024 23:16