Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
PORUKA UOČI BAYERA

ŠIME VRSALJKO PUN SAMOPOUZDANJA 'Na početku mi je bilo teško...ali uvijek sam vjerovao u sebe. Ovo je velik klub i uvijek se očekuju velike stvari'

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 15. ožujak 2017. 17:22

Atletico Madrid danas igra doma uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayer Leverkusena. U Njemačkoj je već pobijedio 4:2 pa ga svi već vide u četvrtfinalu. Štoviše, nakon poraza prošle sezone u finalu na jedanaesterce od gradskog rivala Real Madrida, navijači se nadaju osvajanju tog natjecanja.

- Znam, i to je normalno. Ovo je veliki klub, uvijek se očekuju velike stvari u Ligi prvaka i u prvenstvu. Samo mogu reći da ćemo ostaviti srce na terenu. Sada igramo važnu utakmicu protiv Bayer Leverkusena - rekao je Šime Vrsaljko koji se ustalio u prvoj momčadi Atletica.

Gledao je prošli tjedan i povijesnu utakmicu Barcelone protiv PSG-a koja je doma sa 6-1 nadokadila poraz od 0:4 iz Pariza.

- Bilo je fantastično. Mi smo, pak, svjesni kako je potrebno dati sto posto od sebe u svakoj utakmici - istaknuo je, pozvavši na oprez da se njima nešto tako ne bi dogodilo kao francuskom prvaku.

Atletico je ispao iz kupa, a u prvenstvu se nalazi na četvrtom mjestu s 52 boda, pet manje od trećeplasirane Seville. Vodeći Real Madrid ima 62 boda i utakmicu manje.

- Sposobni smo završiti sezonu na trećem mjestu, sve će ovisiti o nama - dodao je Vrsaljko koji je priznao kako mu je bilo na početku sezone jer nije igrao.

- Na početku je bilo teško. Novi prijatelji, nova ekipa. Stigao sam u veliki klub i sve mi je bilo novo, uključujući i jezik. Premda je talijanski sličan španjolskom jeziku ipak nije isti. Početak mi je bio težak i zbog toga jer nisam igrao puno, no uvijek sam vjerovao u sebe i sada se osjećam dobro. No nikada nisam pomislio da sam donio krivu odluku. Od dolaska ovdje vjerovao sam u sebe i znao da će mi trener prije ili kasnije dati priliku te da ću se potvrditi u Atléticu - zaključio je Vrsaljko kojeg su navijači Atletica nedavno dočekali s ovacijama nakon što je pomogao Fernandu Torresu.


Torres in hospital after being left unconscious... by bobilec

- Primijetio sam to i bio iznenađen. Igrao sam i slušao svoje ime, bilo mi je doista drago jer znam koliko je važna Atleticova publika. S ispunjenog stadiona sam slušao skandiranje svog imena, stvarno sam im zahvalan na tome.

Linker
23. travanj 2024 07:07