REUTERS
'TRALJAVO, JAKO TRALJAVO'

ŠOK ZA JEDNOG OD NAJTROFEJNIJIH IKAD Pep nikada nije ispao u ovako ranoj fazi: 'Zaboravili smo na prvo poluvrijeme, očito nam nedostaje iskustva'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2017. 00:25

Manchester City ispao je u osmini finala Lige prvaka. Nisu 'građani' uspjeli sačuvati 5:3 iz prvog susreta te su porazom 1:3 kod Monaca završili svoju kampanju u elitnom natjecanju.

"Igrali smo odlično u drugom poluvremenu, ali smo zaboravili da bi to morali i u prvom poluvremenu. Samo drugo poluvrijeme nije bilo dovoljno. Iz ovoga moramo naučiti jer nam očito nedostaje iskustva", rekao je trener Cityja, Pep Guardiola pa nastavio:

"Prekidi su jako važni. Barcelona i Real Madrid su zabili dosta takvih golova i to ih je praktički i odvelo dalje. Mi nismo... Danas nismo bili pravi cijelu utakmicu i to je to. Bili smo jako dobri u drugom poluvremenu, ali ponekad vam onda treba i malo sreće, a mi je nismo imali", zaključio je Katalonac na koga se nadovezao i stoper John Stones:

"Jako traljavo. Nismo bili na nivou u prvom poluvremenu. Željeli smo sve to ispraviti i popraviti u nastavku, ali nismo bili dovoljno ubojiti pred golom. Međutim, ukupno gledajući nismo bili pravi niti u obrani. Teško nam je ovo prihvatiti. Trener nam već dulje vrijeme govori koliko su važni prekidi i zabijanje iz prekida, ali eto...", rekao je Stones.

Soccer Football - AS Monaco v Manchester City - UEFA Champions League Round of 16 Second Leg - Stade Louis II, Monaco - 15/3/17 Manchester City manager Pep Guardiola speaks with John Stones  Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic
REUTERS

Linker
19. travanj 2024 13:52