Getty Images
FINALE JE - 50:50

STRUČNI KOMENTAR Modrić je bio - izvanredan, pogotovo u drugom poluvremenu! Držao je sve konce u svojim nogama, Real je imao igrača više...

Na kraju očekivan i zaslužen prolaz Reala i finale. Atletico je utakmicu počeo onako kako je želio, krenuo uraganski, ali pao u ritmu nakon ta dva pogotka zbog čega je Real preuzeo inicijativu, ali i igrao bez puno prilika do one krasne minijature Benzeme. ZA SN KOMENTIRA: DANIEL ŠARIĆ
Piše: Daniel ŠarićObjavljeno: 11. svibanj 2017. 15:18

Bio je to stvarno sjajan potez, nakon tog pogotka je sve bilo riješeno i mislim da su igrači Atletica toga i sami postali svjesni.

Do tada je Atletico stvarao nešto problema, posebno na desnoj strani gdje je Carrasco jako dobro koristio činjenicu da Marcelo ostavlja dosta prostora iza leđa. Na taj pritisak i fanatičnu atmosferu uspjeli su zabiti dva pogotka, da su s 2:0 izdržali do odmora, utakmica bi vjerojatno bila drugačija, ovako je Isco otklonio svaku dvojbu o tome tko će u finale.

Real je u drugom poluvremenu kontrolirao igru, Simeone je uvođenjem Gameira i Thomasa pokušao nešto promijeniti, stvorili su nekoliko prilika, ali Real se nije dao. Pomogao im je i Navas, koji je u 65. minuti obranio dvije sjajne prilike u istoj akciji, da se tu dogodio pogodak možda bi se još nešto moglo promijeniti, ali Atletico je zbog svog načina igre koji iziskuje veliku fizičku potrošnju počeo padati, a protiv momčadi kakva je Real teško je u takvoj situaciji nadoknaditi rezultatski minus iz dvije utakmice.


Fantastic play by Luka Modric

Luka Modrić je bio izvanredan pogotovo u drugom poluvremenu, držao je sve konce u svojim nogama. Real je dominirao u sredini, imao je igrača više i tu nisu puno toga prepustili slučaju. Šteta za onaj udarac koji je završio u mreži, ali je poništen zbog zaleđa Cristiana Ronalda. Istina nije bio jak udarac, možda bi Oblak obranio i šteta što nije pogotkom začinio to odlično drugo poluvrijeme koje je odigrao.

U finalu su po meni izgledi 50-50, sve je otvoreno. Real dobro igra, ima vrhunske igrače, kao i Juventus koji igra jako dobro, igra fantastično fazu obrane i prima malo golova. Ove dvije momčadi su zasluženo došle do finala i mislim da nas sve čeka velika utakmica.

Linker
16. travanj 2024 08:58