REUTERS
STRUČNI KOMENTAR

TKO JOŠ VJERUJE U ČUDO Nikad Barcelonu nisam vidio ovako nadigranu! Teško je uopće vjerovati - kako će PSG dobiti pet komada i ispasti?

Piše: Ivan GudeljObjavljeno: 15. veljača 2017. 10:28

Otkad gledam Barcelonu nisam je vidio ovako nadigranu. U 20. minuti nije zapucala na gol, u 27. minuti imala je prvu šansu. I, puno toga ne pamtim da sam vidio kao jučer. Prvo, taj pritisak PSG-a. Mislio sam da će pasti nakon 20 minuta visokog ritma, ali ne, Parižani i kad su se, kao, malo povukli, primirili, oni su bili na svakoj lopti, sjajno izlazili u polukontre i kontre i onda opet stiskali.

Teško se sjetiti da je jedna momčad toliko minuta provela u visokom presingu kao oni sinoć. Isto, jako mi je teško reći kad sam vidio da svih 11 igrača jedne momčadi igra na tako visokoj razini, da svi igraju praktički bez greške svih 90 minuta. Rekao bih da je to bila savršena partija, teško netko može odigrati bolje.

Koliko god Barcelona od prve minute bila loša, mislio sam da će zabiti gol, da će netko od tih velikih igrača pokazati klasu, međutim, oni su bili toliko neprepoznatljivi da praktički nisu došli u pravu šansu čitavu utakmicu, ako izuzmemo ovaj ubačaj i stativu. Primijetio sam i loše postavljeni zid kod prvog gola, kao još jedan dokaz slabosti i problema.

Barcelona u tri riječi - nemoćna, poražena, nadigrana. Jasno, teško je vjerovati u neko čudo u uzvratu, ali, bit će sasvim drugačija utakmica. U nogometu je sve moguće, iako, kad vidim kako igra PSG mislim da je to predobra momčad da dobije pet komada i na kraju ispadne.

Linker
26. travanj 2024 09:15