Eduardo Berizzo
 REUTERS/Grigory Dukor / REUTERS
TEŠKI DANI

TRENER IGRAČIMA U POLUVREMENU OTKRIO UŽASNU VIJEST, A ONDA SU ONI NAPRAVILI ČUDO PROTIV LIVERPOOLA 'Dali smo sve od sebe, on je okrenuo čitavu priču'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2017. 10:14

Fantastičan niz Seville od 25 domaćih utakmica bez poraza u svim natjecanjima skoro je sinoć prekinuo Liverpool, za kojeg je hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren odigrao cijeli susret.

Već nakon prvih pola sata igre imali su Redsi prednost od tri pogotka razlike, a prva dva gola zabili su nakon ubačaja iz kuta. Firmino je dvaput bio strijelac i jednom asistent. Gosti su pokazali dva lica, u nastavku su stali i omogućili suparniku povratak u utakmicu. Nadu je Andalužanima golom početkom nastavka vratio Ben Yedder, koji je potom izborio i realizirao kazneni udarac za 2:3, srušio ga je Moreno. Vjerovao je domaćin do kraja u preokret, te je u trećoj minuti nadoknade nakon kornera zabio Pizarro za konačnih 3:3.

Ipak, postoji i druga strana ove utakmice, a španjolski mediji otrkivaju kako trener domaćina, Eduardo Berizzo boluje od raka prostate što je igračima obznanio u poluvremenu utakmice.

Sasvim je izgledno kako će Berizzo biti podvrgnut operaciji jedino nije poznat točan datum.

- Bila je ovo luda utakmica u kojoj smo dali smo od sebe. Naš je trener okrenuo čitavu priču. On nas je vodio na pravi način i ovo smo uspjeli zbog njega - rekao je veznjak Seville Ever Banega.

Linker
19. travanj 2024 01:19