Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
POKLONIO DRESOVE SUIGRAČIMA

TRENUTAK KOJI JE NASMIJAO SVE NA MAKSIMIRU Da nije bilo Argentinca, Marko Pjaca bi vjerojatno još uvijek čekao na ulazak u igru

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 28. rujan 2016. 10:31

Iako su pobijedili, Juventusovi igrači nisu bili previše raspoloženi za priču s medijima. Među prvima je izašao Mario Mandžukić, ali je šepaćujući prošetao do autobusa, uz pristojan pozdrav, ali neraspoložen za izjavu. Tek je odradio poneku fotografiju s vjernim mu fanovima.

Prvi koji je stao pred kamere bio je povratnik u Maksimir, Marko Pjaca. Dinamovim stadionom prolomio se gromoglasni pljesak pri njegovom ulasku u igru.

- Bilo je lijepo, dobra atmosfera, skoro pa pun Maksimir. Ostvarili smo uvjerljivu pobjedu, nadam se da ćemo nastaviti u tom tonu - započeo je Pjaca.

Više od pet minuta ste čekali na ulazak u igru, a onda je Dybala izbacio loptu u aut...

- Zahvalio sam mu se, nasmijao sam se dobro, jer je zadnji put isto tako bilo, lopta nije htjela van pa sam se načekao da uđem.

Bila je prava strka oko Pjace u mix zoni, dobro se natrčao i nakon susreta, malo u Dinamovu svlačionicu, malo u Juventusovu, podijelio je dresove svojim bivšim suigračima točnije Pavičiću i Fioliću.

Gonzalo Higuain kratko nam je dao viđenje dvoboja s Modrima.

- Rezultat sugerira da je bilo lako, no bilo je teže od očekivanja. Srećom pa smo rano zabili, puno je lakše bilo nakon toga, a kada smo zabili drugi mogli smo se opustiti.

U dobroj ste formi...

- Pa zato sam i doveden u Juventus, da zabijam pogotke...

Dotaknuo se Higuain i Pjace.

- Sjajan igrač, užitak je s njim dijeliti teren, kako bude vrijeme odmicalo bit će još i bolji.

Linker
20. travanj 2024 10:21