KAI PFAFFENBACH / REUTERS / REUTERS
SEVILLA SVLADALA LYON

VIDEO: KAKVA UTAKMICA U DORTMUNDU Borussija u samoj završnici uhvatila bod protiv Modrića i društva, prvak Engleske i dalje stopostotan

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 27. rujan 2016. 18:04

Skupina H

Dinamo - Juventus 0-4, Sevilla - Lyon 1-0

I dok Dinamo nije imao izgleda za pozitivan rezultat protiv jakog Juventusa, Sevilla i Lyon borili su se za važne bodove u drugoj utakmici skupine H.

Francuski doprvak bolje je otvorio utakmicu te je imao nekoliko vrlo izglednih prilika, a najopasnije je zaprijetio Fekir koji je pogodio gredu. U strijelce se mogao upisati i Cornet, ali je domaći vratar Rico bio raspoložen, dok je domaćin u prvih 45 minuta uspio samo jednom zaprijetiti.

Ipak, početak nastavka donio je drugačiju sliku. N'Zonzi je u 53. minuti sa sredine terena pronašao Vietta koji je glavom uposlio Ben Yeddera, a francuski napadač također glavom pogodio mrežu za vodstvo Seville i žestoko slavlje njenog trenera Sampaolija i punih tribina na Sanchez Pizjuanu.


FC Sevilla vs Olympique Lyonnais 1-0 All Goals... by Postavkam

Nastavilo se s otvorenom igrom s obje strane, a bliže pogotku bila je Sevilla koja je u 68. minuti imala i jedanaesterac. Gaspar je srušio Nasrija, a Vietto je s bijele točke tukao iznad grede. Na drugoj strani gredu je uzdrmao Tolisso, no Lyon nije izbjegao poraz.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

-------------------------------------------------

Skupina F

Borussia Dortmund - Real Madrid 2-2, Kopenhagen - Club Brugge 4-0

Derbi večeri odigran je u Dortmundu, gdje je Real stigao po iskupljenje nakon dva uzastopna prvenstvena remija. Kraljevski klub poražen je na tri posljednja gostovanja kod Borussije, a trener Zidane u početnu postavu uvrstio je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi, a prednost je dobio James Rodriguez. Na gol se vratio oporavljeni Navas, dok je na lijevom boku Marcela zamijenio Danilo.

Krenulo je vatreno, s pokušajima Ronalda i Castra iz slobodnih udaraca te dobrim obranama vratara. Sudac Clattenburg u 11. minuti nije sankcionirao očito Ronaldovo igranje rukom, a u 14. minuti Benzema upropaštava čistu šansu, izašao je sam ispred Bürkija, ali se okliznuo i pao u kaznenom prostoru.

Real je rano poveo, Bale je u 17. minuti petom uz pomoć Gintera asistirao Cristianu Ronaldu koji je iz blizine postigao svoj 98. pogodak u Ligi prvaka. Proslavio je gol sa sunarodnjacima Pepeom i Coentraom, čestitao je i Zidane s kojim su odnosi bili napeti zadnjih dana nakon što ga je zamijenio protiv Las Palmasa.

Međutim, Borussia se nije predavala, nastavila je s napadima i prije odlaska na odmor stigla do izjednačenja. Guerreiro je snažno tukao iz slobodnog udarca, Navas je loptu odbio, ali je ona pogodila Varanea i odbila se prema mreži, da bi na samoj crti pogodak potvrdio Pierre-Emerick Aubameyang.

U nastavku su uslijedila nova uzbuđenja, a s(p)retniji je bio Real koji je došao i do drugog pogotka. Benzema je iz blizine prvo pogodio vratnicu, od nje se lopta odbila u gredu te je sletjela točno pred Varanea kojem nije bilo teško pogoditi za 1:2. Od 69. minute na terenu je bio i Kovačić umjesto Jamesa, Borussia je pritiskala, ali je Navas odlično branio sve do 87. minute kad je Schürrle donio novo izjednačenje.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

------------------------------------------------------

Skupina E

Monaco - Bayer Leverkusen 1-1, CSKA Moskva - Tottenham 0-1

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić branio je za Monaco u domaćem ogledu s Bayerom, dok u redovima gostiju iz Leverkusena nije bilo Tina Jedvaja. Domaći trener Jardim nije mogao računati na ozlijeđenog Falcaa te se odlučio za oprezniju formaciju. Apotekari su bili konkretniji, ali Monaco je u završnici ipak uspio stići do boda. Tottenham je u drugoj utakmici skupine slavio u Moskvi


Kamil Glik Goal - Monaco 1-1 Bayer Leverkusen... by viralvideos7

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

------------------------------------------------------

Skupina G

Leicester City - Porto 1-0, Sporting - Legia 2-0

Leicester je ostvario i drugu pobjedu u svojoj premijernoj sezoni, dok je Sporting stigao do domaće pobjede kod kuće protiv Legije.


Islam Slimani Goal - Leicester City vs Porto 1... by HD-Live-Goals

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

-----------------------------------------------------------------

Rezultati susreta 2. kola Lige prvaka:

Skupina E

Monaco - Bayer Leverkusen 1-1 (Glik 90+3/Hernandez 73)

CSKA Moskva - Tottenham 0-1 (Min Son 71)

Skupina F

Borussia Dortmund - Real Madrid 2-2 (Varane 43-ag, Schuerrle 87/Ronaldo 17, Varane 68)

Kopenhagen - Club Brugge 4-0 (Denswill 54ag, Delaney 64, Santander 73, Joergensen 90+1) . Promašeni penal: Augustinsson (Kop, 61)

Skupina G

Leicester City - Porto 1-0 (Slimani 25)

Sporting - Legia 2-0 (Ruiz 28, Dost 37)

Skupina H

Dinamo - Juventus 0-4 (Pjanić 24, Higuain 31, Dybala 56, Šemper 84-ag)

Sevilla - Lyon 1-0 (Ben Yedder 52). Promašeni penal: Vietto (Sev, 69)

---------------------------------------

Linker
07. svibanj 2024 23:36