Sergio Perez / REUTERS
BORRUSIA D. JOŠ UVIJEK BEZ POBJEDE

VIDEO: LUDA UTAKMICA NA BERNABEUU UZ BRILJANTNE GOLMANE I ŠLAMPAVE NAPADAČE Pogledajte šokantni autogol Varanea i Ronaldov penal za bod Real Madrida!

Piše: HinaObjavljeno: 17. listopad 2017. 14:11

REAL MADRID - TOTTENHAM 1:1 (Ronaldo (11m)43'; Varane (ag)28')

REAL MADRID: Navas - Hakimi, Varane, S. Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Ronaldo

TOTTENHAM: Lloris - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Sánchez - Dier, Winks - Sissoko, Llorente, Eriksen - Kane

--------------------------------------------------------------

Aktualni europski prvak Real Madrid i Tottenham odigrali su 1-1 na Santiago Bernabeuu u susretu 3. kola H skupine Lige prvaka, a identičnim rezultatom je završio i ogled APOEL-a i Borussije Dortmund.

Gosti su poveli u 28. minuti nakon autogola Varanea, a izjednačio je Cristiano Ronaldo u 43. minuti iz kaznenog udarca. U nastavku susreta bilo je niz prilika na obje strane, no bila je to večer vratara Keylora Navasa i Huga Llorisa.

Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real, dok se Mateo Kovačić još nije oporavio od ozljede i nije nastupio za 'Kraljevski klub'. Zanimljivo, bio je to peti međusobni susret Reala i Tottenhama i prvi pogodak kojeg je engleski sastav zabio 'Los Blancosima'.

U drugom susretu iz H skupine Borussia Dortmund je u Nikoziji odigrala tek 1-1 protiv APOEL-a i sve je dalje od plasmana u drugi krug natjecanja. Domaćin je poveo u 62. minuti golom Potea, a izjednačio je pet minuta kasnije Sokratis Papastathopoulos.

Na ljestvici vode Real Madrid i Tottenham sa po sedam bodova, dok Borussia Dortmund i APOEL imaju po bod.

Linker
18. travanj 2024 18:30