Damir Krajač/Cropix
TKO JE U PRAVU, IGRAČ ILI TRENER?

VELIKA ANKETA SN: ANTE ĆORIĆ SVOJIM STATUSOM PODIJELIO NOGOMETNU JAVNOST 'Ovo neka ti bude škola!', 'Ante, dođi kod nas na Sjever...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2016. 16:59

Ante Ćorić nije niti u zapisniku velike Dinamove utakmice s Juventusom!, vijest je koja je snažno odjeknula u ponedjeljak navečer. Potvrdio je to sam mladi igrač iznimno emotivnim obraćanjem na svojoj službenoj Facebook stranici, objavi koja će sigurno postati novi slučaj u Maksimiru. Jer, ono što piše sugerira da je Ante Ćorić izbačen iz momčadi!

"Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja cu pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!", napisao je Ćorić i, jasno, izazvao lavinu reakcija.

Velika većina njih stala je na igračevu stranu, dok su neki ipak zagovarali trenersku disciplinu. Ovo je presjek najzanimljivijih...

"Ne znam zašto bi to bila tragedija za Dinamo ako Čorić ne igra. Daleko od toga da nije talenat i dobar igrač, ali činjenica je da ne može sa 18 godina izigravati zvijezdu i očekivati da drugi za njega trče, a njega će se čekati cijelu utakmicu da možda napravi neki potez. Ne govorim da su Machado i legija stranaca bolji, zapravo nisu, ali tako je to u nogometu, bez trke nema nogometa niti će ijedan trener trpjeti igrača koji ne igra i prema naprijed i prema otraga. I koji ne ispoštuje njegove ideje."

"Dođi k nama na Sjever!"

"Glavu gore mlad si imat ćeš još puno utakmica ovo samo nek ti bude škola ili restart. Možda misliš da te trener mrzi i radi ti loše a nisi svjestan da ti je ovim pomogao više nego itko. Naravno ako izvučeš pouke iz svega ovog... Sretno"

"Legendo ne daj da ti jedan umišljeni takozvani trener koji ti je do jučer čistio kopačke uništi želju i volju."

"Ante doktore ne daj se! U životu imas uspona i padova. Ne daj da te zli ljudi unište! Mi svi znamo kako igraš, i svi koji te poznaju znaju kakav si dečko! Poslije kiše dolazi sunce!"

" Sramota! Fuj debili! Ante drži se"

Linker
02. svibanj 2024 00:02