Screenshot
VELIKA POBJEDA

VIDEO: IZNENAĐENJE VEČERI I LUDNICA U MAKEDONIJI! Pogledajte čudesni preokret Goce Sedloskog i društva!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2017. 23:46

Iznenađenje večeri u kvalifikacijama Lige prvaka stiže iz Makedonije. Nogometaši Vardara koje predvodi bivši nogometaš Hajduka i Dinama Goce Sedloski izbacili su u drugom pretkolu favoriziranog prvaka Švedske - Malmö.

Malmö je u prvoj utakmici u Švedskoj u zadnjoj minuti uspio izboriti 1:1 iako je u potpunosti nadigrao Vardar, pa je uoči uzvrata u Strumici slovio za velikog favorita. No, favoriti ne pobjeđuju uvijek. Činilo se, doduše, da će u Skopju sve biti u skladu s prognozama kad je Malmö u 16. minuti poveo golom Rosenberga iz penala, ali drugo je poluvrijeme donijelo veliki preokret.


Vardar - Malmö FF - 3 - 1 - All Goals

Prvo je u 56. minuti izjednačio Grnčarov, pet minuta kasnije je Makedonce u vodstvo doveo Barsegjan, i to iz odbijanca nakon što je Felipe promašio penal, a konačnih 3:1 za konačno veliko slavlje u Makeodoniji zabio je u sudačkoj nadoknadi Nikolov.

Vardar će u trećem pretkolu najvjerojatnije ponovno na sjever Europe, gdje ih čeka Kopenhagen koji je u prvoj utakmici u Slovačkoj slavio protiv Žiline s 3:1.

Linker
18. travanj 2024 13:29