CROPIX
REALAN POGLED NA UTAKMICU

VIDEO: KAPETAN RIJEKE POŠTENO PRIZNAO, BIO JE TO FESTIVAL PROMAŠAJA 'Svjesni smo svega, ovo nije razina na kojoj želimo biti'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 12. srpanj 2017. 01:30

Realni su bili igrači Rijeke nakon pobjede (2:0) protiv TNS-a. Nitko se nije zanosio što su napravili korak prema trećem pretkolu, već su realno sagledali utakmicu.

- Znali smo da će igrati bunker i čekati polukontre i kontre, mi smo dobro otvorili ranim pogotkom, ali nije bilo lako. Prema naprijed je nedostajalo malo ideje i kreativnosti, ali bez obzira na to smo stvorili puno prilika. Svjesni smo da nismo na razini na kojoj bismo željeli biti, ali siguran sam da ćemo se s utakmicama samo dizati – rekao je Filip Bradarić, kapetan Rijeke.


Rijeka 1 - 0 TNS (Goal)

Slično rezonira i Mario Gavranović do kojeg je, zbog zgusnutog rasporeda gostiju, došlo malo upotrebljivih lopti.


Florin Matei Goal HD - NK Rijeka 2-0 The New... by sports-live1

- Na žalost nismo uspjeli zabiti koji pogodak više, nedostajao je malo brži protok lopte u zadnjih 30-ak metara, ali sve u svemu moramo biti zadovoljni. Imamo dva pogotka prednosti, idemo na uzvrat s ciljem da što prije potvrdimo prolaz. TNS će se morati otvoriti u uzvratu? Ne vjerujem da će igrati drugačije, barem ne u početku. Bit će slična utakmica, ali mi ćemo biti spremniji – zaključio je ofenzivac Riječana.

Linker
14. travanj 2024 17:45