Mandžukić i Pjanić
 REUTERS/Massimo Pinca / REUTERS
LIGA PRVAKA

VIDEO: MA MOŽE I U LIGI PRVAKA, EVO ZAŠTO GA ZOVU SUPER MARIO! Vatreni as majstorski zabio za pobjedu i veliki preokret Juventusa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2017. 23:33

Juventus je u Torinu odigrao utakmicu trećeg kola Lige prvaka protiv portugalskog Sportinga i u samoj završnici odnio pobjedu 2:1.

Gosti su prilično sretno stigli do vodećeg pogotka nakon što je Gelson Martinez izašao sam oči u oči s Buffonom, legendarni Talijan zaustavlja njegov pokušaj, ali lopta se potom odbila od Alexa Sandra i zakotrljala u mrežu.

Ipak, stvari su došle na svoje mjesto kada je Rodrigo Battaglia napravio prekršaj na 18 metara od svog gola, a sudac Michael Oliver odmah je pokazao na slobodan udarac.

Naravno, to je bila savršena prilika za reprezentativca BiH Miralema Pjanića koji kirurški precizno gađa mrežu za izjednačenje.

U nastavku susreta Juve je pritiskao, ali se Sporting odlično branio. Sve dok se nije ukazao 'super Mario'. Douglas Costa ubacio je s lijevog krila, a Mandžo se sjajno snašao i u padu glavom zabio za vodstvo Juventusa.

Juventus je ovom pobjedom produžio domaći niz bez poraza u LP na 25 utakmica, dok je Sporting i nakon 14 gostovanja u Italiji bez pobjede.

Linker
17. travanj 2024 09:02