Eddie Keogh / REUTERS
POTOP 'KRALJEVA'

VIDEO: NEZAPAMĆENI DEBAKL PRVAKA EUROPE Moćni Real je na koljenima! Modrić se vratio u London i doživio jedan od najtežih udaraca u karijeri!

Piše: HinaObjavljeno: 01. studeni 2017. 17:54

TOTTENHAM - REAL MADRID 3:1 (Alli 27', 56', Eriksen 65'; Ronaldo 80')

TOTTENHAM: Lloris - Alderweireld, Sanchez, Verthongen - Trippier, Eriksen, Winks, Dier, Davies - Alli, Kane

REAL MADRID: Casilla - Achraf, Nacho, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, Ronaldo

----------------------------------------------------------

Tottenham je u susretu 4. kola H skupine u Londonu deklasirao europskog prvaka Real Madrid 3-1, dok je City plasman u osminu finala osigurao gostujućom pobjedom protiv Napolija 4-2 upisavši četvrtu pobjedu u skupini F.

Tottenham je odigrao fantastičnu utakmicu i 'razbio' je blijedi i nevidljivi Real. Bio je to njihov šesti međusobni susret i prva pobjeda londonskog kluba nakon tri poraza i dva remija.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Dele Alli (27, 56), a među strijelce se upisao i Christian Eriksen (65), dok je pogodak za goste zabio Cristiano Ronaldo u 80. minuti.

Engleski sastav je poveo u 27. minuti nakon fantastične akcije koju je pogotkom okrunio Alli. Winks je sjajno prebacio loptu na krilo gdje je Trippier iz prve ubacio pred gol, a Dalli zabio za vodstvo domaćina. U 41. minuti Tottenham je mogao povećati vodstvo, no Harry Kane je promašio zicer.

U 58. minuti nastala je 'ludnica' na Olimpijskom stadionu nakon što je Alli zabio svoj drugi pogodak. Potop 'Kraljevskog kluba' nastavio se u 65. minuti kada je Eriksen nakon Kaneove asistencije izbio sam ispred Kike Casille i rutinski zabio za 3-0. Real je smanjio u 80. minuti golom Cristiana Ronalda. Luka Modrić je igrao do 81. minute, dok Mateo Kovačić nije bio u krugu kandidata zbog ozljede.

U drugom susretu iz ove skupine Borussia Dortmund je još jednom razočarala odigravši 1-1 protiv APOEL-a baš kao i u prošlom kolu. Borussija je povela u 29. minuti preko Raphaela Guerreirta, no u 51. minuti je Pote izjednačio.

Trenutačno na ljestvici vodi Tottenham sa 10 bodova, Real Madrid ima sedam, a Borussija i APOEL imaju po dva boda.

Linker
20. travanj 2024 12:56