twitter
UDARA I DOK LEŽI

VIDEO: NOVA SRAMOTA CRISTIANA RONALDA Pogledajte kako je megazvijezda ponovno na sebe navukla bijes nogometne javnosti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2016. 01:57

U najzanimljivijem susretu 2. kola Lige prvaka u Dortmundu su Borussija i Real igrali 2-2. Borussia i Real odigrali su bez pobjednika, a europski prvak dvaput je prokockao vodstvo. U 17. minuti zabio je Ronaldo nakon lijepe akcije, a Borussia je izjednačila autogolom stopera Varanea i velike pogreške vratara Navasa na isteku poluvremena.

Varane se iskupio pogotkom iz odbijene lopte nakon što je Benzema pogodio gredu, da bi tri minute prije kraja Schuerrle pogodio rašlje za konačnih 2-2. Kod Reala je Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu, a Mateo Kovačić ušao u igru u 69. minuti. U ovoj skupini je Sporting lako u Lisabonu pobijedio Legiju s 2-0.

Iako Real nije stigao do pobjede španjolski mediji bili su oduševljeni igrom hrvatskog veznjaka Luke Modrića. Hrvat je ponovno povezivao sve redove 'kraljevskog kluba', a Marca je istaknula kako je njegov izostanak puno veći udarac za klub nego kada na terenu nema Ramosa, Ronalda ili Balea.

S druge strane, iako je postigao vodeći pogodak za 'kraljeve', Portugalac Cristiano Ronaldo učinio je nešto u 64. minuti utakmice što bi ga moglo koštati suspenzije od strane UEFE. Naime, nakon što je pao na travnjak, Ronaldo je u prolazu namjerno udario Borussijinog Marcela Schmelzera što sudac nije uspio vidjeti i 'nagraditi' ga odgovarajućom kaznom. U Uefi će zasigurno ponovno pregledati snimku, a na Disciplinskoj komisiji je da odluči hoće li Portugalac ohladiti u idućoj utakmici Lige prvaka.

Linker
21. travanj 2024 15:30