Edin Džeko
 REUTERS/Eddie Keogh / REUTERS
BRAVO MAJSTORE

VIDEO: POGLEDAJTE REMEK-DJELO NEVJEROJATNOG 'BOSANSKOG DIJAMANTA' Ovakve golove zabijaju samo pravi strijelci: 'Bomba kroz uši' i kraj priče!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2017. 00:45

Chelsea je kod kuće na Stamford Bridgeu u trećem kolu Lige prvaka odigrao 3:3 protiv Rome i tako ostao na vrhu skupine C sa sedam osvojenih bodova. Pravu golijadu u Londonu otvorio je David Luiz u 11. minuti susreta fantastičnim udarcem s dvadesetak metara.

Ipak, junak večeri bio je BiH reprezentativac Edin Džeko koji je s dva pogotka preokrenuo rezultat, ali na nesreću po Romu, Hazard je uspio postići i treći pogodak za Bluese što se u konačnici pokazalo dovoljnim za remi.

Posebno je atraktivan bio prvi pogodak 'bosanskog dijamanta' u 64. minutii koji je nakon sjajne asistencije Fazija pogodio loptu isprve s desetak metara iskosa i poslao ju kroz uši vrataru Courtoisu za prvo izjednačenje na utakmici.

Malo manje atraktivan bio je onaj drugi u 70., ali pokazao se posebno vrijednim obzirom kako je Roma iz Londona odnijela bod. Također valja napomenuti kako je Džeko utakmicom na Stamford Bridgeu upisao 100. nastup u dresu 'vučice'.

Linker
23. travanj 2024 22:56