youtube
TAKO TO IDE KAD SI BEZOBRAZAN

VIDEO: RONALDOVOJ BAHATOSTI NEMA KRAJA, ALI RUKA PRAVDE GA JE OVOG PUTA STIGLA EKSPRESNO Portugalac udario mučki s leđa, a onda je uslijedila bruka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2016. 14:45

Nogometaši Real Madrida u posljednjem su kolu Lige prvaka u 60. minuti imali čak dva pogotka prednosti, ali su ih do kraja susreta uspjeli prokockati i tako završiti na drugom mjestu u skupini.

Cristiano Ronaldo nije imao svoju večer, ali je također uz svoje lošije izdanje uspio nasjesti i na provokacije gostiju iz Dortmunda. Naime, Marcel Schmelzer je u jednom trenutku krenuo u dvoboj s Portugalcem, Ronaldo je pružio nogu prema lopti, a lijevi bek Borussije je potom pao kao pokošen.

Ronaldo je ekspresno krenuo bijesno gestikulirati rukama, a da sve bude gore pokušao mu je i podmetnuti nogu. Srećom po Portugalca sudac nije uspio vidjeti njegov potez, pa je Ronaldo u ovoj situaciji prošao bez kartona. Isti dvojac imao je mali 'okršaj' i prije dva mjeseca u utakmici igranoj u Dortmundu kada je Ronaldo također udario Nijemca nogom, ali to je bio daleko veći incident od sinoćnjeg.

Možda je Ronaldo u ovoj situaciji ostao bez kartona, ali se vrlo brzo uspio i osramotiti. Cristiano je pokušao u jednom trenutku izvesti fintu svog trenera, Zinedinea Zidanea koji je to 'prodavao' na redovitoj bazi, ali je umjesto atraktivnog poteza izgubio loptu što je izazvalo opće oduševljenje svih onih kojima Portugalac nije mio.

Linker
15. travanj 2024 13:36