Screenshot
NI SUDAC NIJE ZNAO ŠTO NAPRAVITI

VIDEO: SVATKO NEKA ODLUČI ZA SEBE Jesu li suci pomogli Barceloni? Pogledajte penale pomoću kojih su Messi i društvo napravili čudo i ušli u povijest!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2017. 23:11

Barcelona je ove srijede ušla u povijest pobjedom protiv PSG-a od 6:1 na Nou Campu, a u svom spektakularnom uspjelom pokušaju da nadoknadi 0:4 iz Pariza već u 50. minuti stigla do 3:0. Messi je pogodio udarcem s bijele točke, no ostalo je upitno je li penal zaista i bio za domaćine.

Neymar je lijepo prošao po lijevoj strani i pao preko Meuniera, a njemački sudac turskog podrijetla Deniz Aytekin prvo pokazao kako je lopta za golmana, no nakon što se konzultirao sa sucem iza gol linije ipak pokazao na bijelu točku.

Argentinac je bio siguran za velikih 3:0, no ostalo je pitanje je li penal uopće postojao za Barcelonu. Procijenite sami.


ridiculous penalty


Lionel Messi Goal HD - Barcelona 3-0 PSG - 08... by Bundes-Liga

Inače, sudac Aytekin je i prije dosuđenog jedanaesterca nekoliko puta bio u teškim situacijama kod procjena najstrože kazne.

U 90. minuti Aytekin je pad Luisa Suareza označio kao najstrožu kaznu, ponovno situacija za Oko sokolovo, iako je Urugvajac ranije u susretu dobio žuti za simuliranje.


INCREÍBLE PISCINAZO

Na kraju će oba dvojbena penala za Barcelonu ući u povijest i biti predmet mnogih rasprava jer je katalonska megamomčad na kraju napravila čudo i golom Sergija Roberta u zadnjim sekundama sudačke nadoknade zabila za 6:1, postavši prva u povijesti koja je nadoknadila 0:4 u dvije utakmice.

Linker
20. travanj 2024 07:36