Lee Smith / REUTERS
TRENUTAK INSPIRACIJE

VIDEO: SVIJET SLAVI ČUDESNO ŠKOTSKO SRCE Celticov junak fantastičnim potezom pokazao zašto pola milijarde eura viška ne znači baš ništa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2016. 01:10

Očekivalo se da će se Man. City Pepa Guardiole lako prošettai Celtic Parkom u 2. kolu Lige prvaka, ali Škoti su opet pokazali zašto je srce nekad mnogo važnije od pustih milijuna...

Celtic, naime, vrijedi 55 milijuna eura, a City čak pola milijarde više, no to je u Glasgowu malo značilo...

Škoti su već u 3. minuti šokirali kada je Moussa Dembele zabio za 1:0 - tijelom. Gosti su izjednačili, Celtic drugi put poveo, a City do poluvremena izjednačio za 2:2.

Ipak, odmah na početku nastavka, junak utakmice Dembele je u 46. minuti fantastičnim udarcem iz okreta šokirao Građane za 3:2.

Do kraja su Englezi zabili i treći gol i izvukli remi, ali navijači srčanih Škota znali su proslaviti veliki bod protiv mnogo bogatijih i favoriziranih gostiju.

"Nismo podcijenili Celtic, ako znate da je u posljednje 24 domaće utakmice u Ligi prvaka izgubio samo tri, ne možete ga podcijeniti. Nikome nije lako igrati ovdje", komentirao je menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola neposredno po završetku utakmice.

Linker
24. travanj 2024 09:09