Reuters / Hannah McKay Livepic
REAKCIJA TRENERA

VIDEO: ARSENE WENGER NAŠAO 'PRAVOGA KRIVCA' ZA DEBAKL KARIJERE U LP 'Frustriran sam i ljutit, ovo je skandalozno!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2017. 00:56

Nakon poražavajućeg 5:1 poraza kod kuće od Bayerna u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka od Bayerna Arsene Wenger ispričao se navijačima, ali je, zanimljivo, imao prigovora na odluke suca Sidiropoulosa, koje su, smatra, presudile u kojem će smjeru susret krenuti.

Arsenal je u 20. minuti poveo golom Walcotta, a u drugom poluvremenu su kola za domaćine krenula nizbrdo.

U 54. minuti Grk je dosudio jedanaesterac za Bayern i isključio Laurena Koscielnyja, a siguran realizator najstrože kazne u tom trenutku za 1:1 bio je Robert Lewandowski.

"Mislim da smo započeli i usmjerili utakmicu na način na koji smo željeli, ali smo loše završili. Stavili smo Bayern pod pritisak, ali smo imali puno nesreće. Nakon jedanaesterca je bilo jako teško. Penala uopćenije bilo, a Lewandowski je bio u zaleđu. Povrh svega još je pokazao crveni karton. Frustriran sam i ljutit. To je skandalozno", komentirao je Wenger.

"Sudac nam je prvo pokazao žuti, a onda je na asistenciju pomoćnika pokazao crveni. Ne mislim da je ovo moja najgora europska večer. Znali smo prije utakmice da će biti teško. Rezultat ne ocrtava kvalitetu naše predstave. Sudac je taj koji je ubio utakmicu. S desetoricom protiv Bayerna, a hvatamo zaostatak od četiri gola. To je neodgovorno od suca. Sada prolazimo kroz težak period, ali treba nam dobar rezultat za vikend", dodao je francuski menadžer.

Linker
03. svibanj 2024 12:53