Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
HRVAT NA POŠTEDI

ZIDANE NEOBIČNIM POTEZOM IZNENADIO LUKU MODRIĆA I ČITAVI BERNABEU Svi su mislili da se dogodilo ono najgore, ali Francuz nije želio riskirati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2017. 14:22

Luka Modrić izvađen je s terena u 72. minuti utakmice s Betisom kad rezultat nije bio dobar (0:0), što su mnogi zamjerili Zinedineu Zidaneu, a i hrvatski se nogometaš iznenadio. U Vitoriji nije igrao ni minutu s Alavesom, ali najavljen je u postavi za Dortmund i ogled u Ligi prvaka. Real nije u idealnom stanju, priznao je trener, pa će mu biti vrlo važan učinak glavnih igrača u Njemačkoj.

Zidane je konstatirao da je Modrića poštedio i zato što ga bole i leđa i noga, ali i dodao da se ne radi ni o čemu opasnom te da bi on mogao zaigrati, da je trebalo. Ovaj put nije bilo nužno. Riječ je zapravo o sitnim problemima koji nisu rijetki za nogometaša, ali ne utječu na kvalitetu njihove izvedbe na terenu.

Podsjećamo da je od ove sezone šef medicinske službe prvaka Europe Hrvat Miho Nikić, da posebno paze na igrače jer u prošlosti bilo je i pogrešnih procjena. Poznato je kako je zbog jedne teške ozljede Modrića došlo do konfrontacije na relaciji Carlo Ancelotti, tada trener Reala i profesor Boris Nemec, šef zdravstvene službene reprezentacije. U to doba Modrića u klubu nisu nimalo štedjeli, sada to čine sve češće.

Linker
27. travanj 2024 03:22