Getty Images
KAKVE ĆE TO UTAKMICE BITI

LUDI NOGOMETNI TRAVANJ! OTKAŽITE SVE PLANOVE I 'OPROSTITE' SE OD BOLJIH POLOVICA NA MJESEC DANA Ovo je 18 velikih derbija koje ne smijete propustiti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2017. 09:22

Ako ste planirali kakav izlet, put ili išta slično, nemojte, odgodite sve planove, a boljim polovicama pokušajte na lijep način objasniti situaciju koja ih čeka nadolazećeg mjeseca.

Naime, ovakva nogometna ludnica se dugo ne pamti! Svakih nekoliko dana će zaljubljenici u ovu najvažniju sporednu stavar na svijetu imati priliku gledati neki veliki derbi. Festival započinje već 1. travnja kada će snage odmjeriti PSG i Monaco, pet dana kasnije Chelsea odlazi u goste Pepu Guardioli i Manchester Cityju, a već istog vikenda Bayern igra veliki njemački derbi s Borussijom Dortmund.

Dan kasnije Real Madrid dočekuje Atletico, a potom slijede spektakularni dvoboji u Ligi prvaka. Juventus protiv Barcelone, Borussija (D) na Monaco i Bayern kontra Real Madrida u ljepotici tjedna.

Veliki El Clasico i dvoboj koji bi mogao biti ključan u raspletu španjolskog prvenstva je na rasporedu 23. travanja, a u ovo elitno društvo 'ugurao' se i jedan Hrvat, točnije Igor Tudor koji će sa svojim Galatasarayjem snage odmjeriti protiv Fenerbahčea u velikom turskoj derbiju.

Osim spomenutih utakmica u travnju nas očekuje još devet veliku utakmica koje se jednostavno ne mogu propustiti, a kao šlag na kraju, 27. travanja manchesterski derbi odigrat će City i United na Etihadu.

Linker
20. travanj 2024 00:19