Hanza Media
SLUČAJ ĆORIĆ

MANDŽUKIĆU I MACHADU KAZNE OD 100 TISUĆA EURA, SAMMIR ZBOG LOKVE PAO KAO AL CAPONE Evo kako su u prošlosti prolazili svi maksimirski kažnjenici

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 31. svibanj 2017. 01:10

Ova priča s Antom Ćorićem podsjetila nas je na jednu od prije deset godina. Tada je Tomo Šokota u vrijeme trenera Branka Ivankovića kažnjen suspenzijom od dva i pol tjedna, a na temelju kazne u klupsku je blagajnu morao ubaciti 20 tisuća eura.

Uoči utakmice protiv Varteksa, u kojoj su Modri doživjeli poraz nakon 28 uzastopnih pobjeda, Ivanković je kazao kako ga je Šokota zamolio da ne bude u sastavu na toj utakmici jer nije potpuno spreman. Šokota je, međutim, izašao s drugom stranom priče, rekavši kako je spreman, ali da nema namjeru sjediti na klupi te da u sastavu ne želi biti pričuva, već član udarne postave.

Tomo Šokota
Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media

Tada je Šokota suspendiran, kako je navedeno u službenom priopćenju, “zbog nepoštivanja klupske discipline, te neovlaštenog razgovora s novinarima, koji je bio posebno štetan za klub”.

Najveću kaznu u Dinamu “popili “ su Mario Mandžukić i Paulo Machado! Odrezana im je kazna od 100 tisuća eura. Mandži zbog isključenja u Salzburgu, bilo je to vrijeme kad je momčad vodio Kruno Jurčić. Machadu zbog “srednjeg prsta” koji je pokazao navijačima.

Prije četiri godine iz Dinama je potjeran - Sammir! Koji je kako znamo, danas opet u Dinamu.

Screenshot/Instagram

- Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima, čvrsto sam odlučio udaljiti Sammira iz prve momčadi i više nikada neće zaigrati za Dinamo!

Tadašnji izvršni predsjednik Modrih Zdravko Mamić je dodao...

- Pao je kao Al Capone! Imao je prije većih incidenata, sad je bio manji, ali previše se toga nakupilo.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Linker
24. travanj 2024 07:57