CROPIX
PENAL PRELOMIO UTAKMICU

MINI VATRENI PROPUSTILI VELIKU PRILIKU Gračan: 'Što reći kada primimo tri gola u 15 minuta, vidjelo se da igrači ne igraju u svojim klubovima'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. listopad 2016. 00:44

Nakon utakmice u Trelleborgu javio nam se izbornik Nenad Gračan. Nije želio razgovarati o svemu onome što je prethodilo ovoj utakmici, niti o prošloj akciji mlade vrste. Ne, nije tražio alibi zbog izostanaka nekih igrača, makar i on naravno zna kako mu je i zašto bila hendikepirana momčad. No, on je pričao samo o utakmici.

- U prvom poluvremenu smo pogodili stativu, poveli, a onda se dogodio taj jedanaesterac, koji je usmjerio utakmicu. U drugom poluvremenu imali smo nesigurnosti u obrani, kad u 15 minuta primiš tri pogotka, teško je sad previše pričati. Naši igrači su bili bez natjecateljskog ritma i to se dobro vidjelo. S druge strane igrali smo protiv kompaktne momčadi, koja je u 10 utakmica koje je odigrala, promijenila možda dva igrača. Imali su standardnost, što je bilo vrlo bitno - otkriva izbornik Gračan.

Nenad Gračan
Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX

Je li jako razočaran?

- Eh, razočaran... Možda sam mislio da možemo, bilo je dobrih trenutaka... Ali Šveđani su na kraju bili bolji. To je tako u nogometu, šteta, žao mi je dečki, žao mi je što neće na Europsko prvenstvo u Poljskoj - zaključio je Nenad Gračan.

Linker
17. travanj 2024 03:43