Getty Images
PODIGAO PRAŠINU

NAVIJAČI REAL MADRIDA BI NAKON OVOGA PONOVNO MOGLI DOBITI SLOM ŽIVACA Pique bocnuo 'kraljevski klub', a na reakciju nije trebalo dugo čekati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2017. 17:07

Kontroverzne izjave Gerarda Piquea, stopera Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije, opet su podigle prašinu.

Španjolska je sinoć u Parizu pobijedila Francusku 2:0, a Pique je zbog svojih izjava u miks zoni opet završio na naslovnicama, ne samo španjolskih, već i svjetskih medija.

Na upit bi li ikad radio u Realu Pique je rekao: "Ne, jer ne poštujem vrijednosti tog kluba. Njihove igrača pak volim, jako su mi dragi".

Nastavio je Pique u kontroverznom tonu, pa je povukao paralelu.

Football Soccer - Barcelona v Paris St Germain - UEFA Champions League Round of 16 Second Leg - The Nou Camp, Barcelona, Spain - 8/3/17 Barcelona's Andres Iniesta celebrates with Gerard Pique after Paris Saint-Germain's Layvin Kurzawa scored an own goal and their second goal Reuters / Albert Gea Livepic
Reuters / Albert Gea Livepic / REUTERS
Pique

"Zanimljivo je da je osoba koja je odlučivala o Messiju bliska Florentinu (Perezu, Realovom predsjedniku). Usporedite kako se tretira Neymara, a kako Ronalda. S Realovim igračima zaista nemam problema i s mnogima sam prijatelj, kartamo zajedno, ali Real kao klub...Pitali ste me i odgovaram vam kako se osjećam. Ne žalim zbog toga", dodao je Pique aludirajući u izjavi na porezne optužbe protiv Neymara i Messijevu suspenziju.


France 0-2 Spain - Highlights & Goals - 28/03/2017 by Football--Live

Onda je na red došlo suđenje.

"U prvenstvu je prošlo puno vremena otkad su nam suci bili naklonjeni. A u Ligi prvaka umjesto da pričamo o povijesnom preokretu i pobjedi 6:1 se spominje suđenje. je Real osvojio Ligu prvaka prošle godine golom iz Ramosova zaleđa nitko to nije spominjao. Već sam bio kažnjen dva puta zbog svojih izjava, ali nije u redu. Suci se moraju popraviti".

Na odgovor iz Reala nije trebalo dugo čekati.

"Ono što kaže neće ništa promijeniti u Real Madridu. Neće nam uzeti nikakve titule. Moramo u njemu uživati kao nogometašu jer je zaista pakleni igrač. Moramo mu i reći da češće nosi bijelu boju jer mu jako dobro pristaje", rekao je Sergio Ramos.

Linker
27. travanj 2024 02:09