CROPIX
SCENE KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA

FOTO: EUFORIJA TRESE RIJEKU, SLAVLJE S RUJEVICE PRELILO SE NA ULICE Navijači priredili novo iznenađenje, baklje obasjale grad, noćas nema spavanja!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2017. 01:43

Posljednji zvižduka suca Zebeca bio je znak za start navijača koji su hipu preplavili travnjak Rujevice i ludo, toliko iščekivano slavlje je krenulo.

Masa u bijelom okupirala je kompletan stadion u lovu na suvenire i selfije s igračima dok se nebom prolomio tradicionalni pobjednički vatromet. Koji trenutak kasnije na središnjem dijelu sjeverne tribine uz klicanje razdragane mase pojavili su se igrači Rijeke, novi prvaci Hrvatske. U neobičnoj atmosferi u kojoj su nogometaši i navijači izmijenili pozicije, započelo je slavlja prvog naslova prvaka u povijesti Rijeke.

A slavlje s Rujevice prelilo se i na ulice grada koji je 71 godinu čekao naslov prvaka.

Armada je navijačima priredila posebno iznenađenje, iako proslava naslova prvaka službeno nije organizirana, barem ne od strane kluba. Iz KN Armada na Gatu Karoline Riječke organizrano je postavljanje velikog videozida za sve one koji nisu uspjeli nabaviti ulaznicu, okupilo se nekoliko tisuća navijača, a sve je začinjeno koncertima En Facea i Koktelsa.

Da sve bude spremno za proslavu, pobrinuo se i gradonačelnik Vojko Obersnel, koji je kafićima odobrio radno vrijeme do 6 ujutro, organizirao vatromet...

Linker
19. travanj 2024 06:46