CROPIX
SPEKTAKULARNA SCENA

FOTO: POGLEDAJTE KAKO JE EKSPLODIRAO SLAVNI RIJEČKI STADION KAD JE PAO MAJSTORSKI GOL Ovako se večeras slavi na legendarnoj Kantridi!

Piše: Marijan ProjićObjavljeno: 17. kolovoz 2017. 00:25

Legendarna zapadna tribina na Kantridi večeras je eksplodirala kao u najboljim vremenima. Odzvanjala je pjesma u staroj kavi, poletjele su baklje, rakete, petarde i sva ostala pirotehnika nakon što je Heber u 42. zatresao mrežu grčkog prvaka.

U klupku zadovoljstva našlo se preko 2000 navijača „bijelih“ okupljenih na mitskom mjestu kako bi putem video zida gledalo prijenos utakmice između Olympiakosa i Rijeke.

Nakon što je UEFA iz sigurnosnih razloga zabranila međusobna gostovanja navijača, Armada je organizirala zajedničko gledanje prijenosa utakmice na mjestu gdje je rođen riječki nogomet.

Druženje navijača započelo je već u popodnevnim satima uz roštilj, glazbu i kupanje za one kojima nisu zasmetali oblaci što su se nadvili nad Kvarner.

No, bio je to samo uvod u feštu koja je uslijedila na tribini najmilijeg stadiona, u gromoglasnom navijanje koje se možda nije čulo u 1200 km zračne linije udaljenom Pireju, ali sve je to bila tek dobra najava za uzvrat koji slijedi za sedam dana na Rujevici.


Araujo Heber Goal HD - Olympiakos Piraeus (Gre...

Linker
19. travanj 2024 02:08