CROPIX
NIJE VAŽNO TKO JE PROTIVNIK

FOTO: ZAHTJEVNE PRIMORCE NIJE LAKO PROBUDITI, AI KAD KRENE... Rujevicom se orilo 'šampioni, šampioni!' iako je naslov još osam bodova daleko

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 30. travanj 2017. 00:35

Zahtjevne Primorce nije lako probuditi iz zimskog sna, ali uspjela je to Rijeka. I igrama i bodovnom situacijom jer su nam iz kluba rekli da su sve karte rasprodane osim nekoliko na sektoru Z6. I to je ono o čemu je predsjednik Damir Mišković znao govoriti...

Ljude nije briga tko je protivnik, dolazi se gledati - Rijeka! Međutim, ambijent nije bio svečarski, kao da su se svi nekako emotivno ispuhali od utorka, od bijega na osam koraka prednosti, od pobjede nad Osijekom. Doimalo se naime kao da su tri boda protiv Žutih unaprijed upisana, kao da se došla odraditi formalnost, a to nekada zna biti pogubno.

Početnih devet minuta Armada je orila uspješnicu “Forza Rijeka, nek’ zaori se”, a onda je zagrmilo “Rijeka, Rijeka” i taman su nekako tada Kekovi momci počeli stiskati obruč oko žutog gola.

Svima je pao kamen sa srca kada je Gavranović napokon prekinuo golgetersku sušu, a isključenje Boseca te gol Bezjaka za 2:0 označili su početak šampionskog skandiranja. Još samo osam bodova... “Samo”.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
20. travanj 2024 02:44