Foto: Josko Ponos / CROPIX / CROPIX
U BORBU SE UKLJUČILI I NAVIJAČI

HAJDUK UOČI POVIJESNE UTAKMICE OBJAVIO RAT ŠVERCERIMA Van svake pameti: Ulaznice za Everton po cijeni koja ruši sve hrvatske rekorde!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 24. kolovoz 2017. 12:49

Nikad ovoliko predradnji uoči jedne utakmice nismo poduzeli da bismo zaštitili naše članove i pretplatnike, baš s ciljem borbe protiv šverca ulaznica – kaže službeni Hajduk po pitanju prodaje karata na crnom tržištu.

Svaki put kad “bili“ rasprodaju stadion, priča je ista i nije se lako protiv nje boriti.

- Ovim putem pozivamo sve navijače da odmah prijave slučajeve prodaje ulaznica “na crno“, baš kao što ćemo mi napraviti ako što zamijetimo prilikom naše uobičajene kontrole oko stadiona na dan utakmice. Veliku pažnju pridajemo tome i možemo reći da smo protiv BrØndbyja u tom smislu odradili odličan posao – dodaju iz kluba s Poljuda za Slobodnu Dalmaciju.

Koliko su cijene otišle u nebo, pokazuje i primjer preprodavača koji se oglašavaju putem Njuškala. Zapad i istok stajali su u redovnoj prodaji 200 i 240 kuna, a ulaznice za te dvije tribine su se preprodavale po 1250 kuna i više.

A za sve one koji još nemaju ulaznicu, a žele izbjeći bankrot kupnjom kod švercera, još ima nade. Iz Hajduka su otkrili:

- Na dan utakmice pustit ćemo u prodaju određeni dio ulaznica za zapad koje će se prodavati po redovnoj cijeni.

Na taj način Hajduk želi doskočiti švercerima i ponuditi drugu opciju onima koji su pomišljali dati stotinjak eura (ili više) za ovaj dragocjeni komadić papira. Ovako će svima koji to žele ulaznice sutra biti dostupne legalno i po normalnoj cijeni.

Linker
16. travanj 2024 19:19