REUTERS
SURADNJA DVIJU POLICIJA

HRVATSKA OPET STRAHUJE OD NEREDA Uoči utakmice protiv Portugala postoje najave novih incidenata

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 24. lipanj 2016. 09:55

Nisu otklonjene prijetnje divljačkih ispada na utakmicama Hrvatske. Uoči Lensa ponovno postoje najave da bi se na stadionu mogli pojaviti pojedinci s ciljem da naprave incident, koji bi doveo do kažnjavanja reprezentacije, a ako uspiju i prekida utakmice.

- Policija je u Bordeauxu napravila sve što smo od nje očekivali i prošlo je dobro. Ponovno razmjenjujemo informacije i nadamo se da ćemo u Lensu obaviti jednako kvalitetan posao - kazao je povjerenik za sigurnost HNS-a Miroslav Marković.

Prema neslužbenim informacijama u Bordeauxu su na stadionu uhićena trojica, među njima i onaj, koji je bacio topovski udar u St. Etienneu.

- Za normalan navijački svijet kontrole nisu bile pooštrene, ali za potencijalne izgrednike jesu. Nekoliko ih je ušlo na tribinu, no kad su vidjeli kako su ih pretresli, a dočekali su ih čak i s protueksplozivnim psima i izuvali, dio onih koji su htjeli izazvati nerede odustao je od ulaska na stadion. Pozivamo hrvatske navijače da se ne obračunavaju sami s huliganima, nego da prepuste policiji i zaštitarima da odrade taj posao. Hrvatska ima sjajne navijače za koje ističu da su najbolji, izuzev goleme manjine koja je napravila incidente, a neka se to još više pokaže na utakmici u Lensu - konstatirao je Marković.

Hrvatska - Portugal

Kako ćemo proći, čemu se nadate, što sanjate?

Još jedna pobjeda na putu do finala

Ronaldo će proigrati baš protiv nas, crno nam se piše

Bit će čupavo - odlučivat će sitnice

Linker
24. travanj 2024 16:30