CROPIX
KAKO DO OTOKA?

NAVIJAČI HAJDUKA NA STO MUKA! KAKO NA UTAKMICU U LIVERPOOL, A NE BANKROTIRATI Masovno se zovu prijatelji iz Engleske, razbijaju se kasice prasice...

NAVIJAČI HAJDUKA NA STO MUKA! KAKO NA UTAKMICU U LIVERPOOL, A NE BANKROTIRATI Masovno se zovu rodbina i prijatelji iz Engleske, razbijaju se kasice prasice...
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 10. kolovoz 2017. 11:18

Utakmica u play offu Europske lige koju Hajduk igra s Evertonom 17. kolovoza na poznatom stadionu Goodison Park u Liverpoolu, mnoge navijače kluba s Poljuda je stavila na sto muka.

Jer kako u srcu turističke sezone, kada su avioni prebukirani, doći do avionske karte do rodnog grada Beatlesa ili do Manchestera ili Londona, a pri tome još, zbog visokih cijena letova, ne otići u bankrot?!

Split, 060517.
Derbi susret 32. kola 1. Hrvatske nogometne lige izmedju Hajduka i Osijeka na stadionu u Poljudu.
Na fotografiji: Torcida.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
CROPIX

Tako se ovih dana masovno zove rodbina i prijatelji iz Engleske, te se razbijaju kasice prasice. Koji sve putovi vode do jednog od najstarijih nogometnih stadiona na svijetu i za koju cijenu, doznajemo od Antonije Jukić, voditeljice splitske poslovnice Kompasa i njene kolegice Marijane Bečić.

Očekivano kažu da je problem što su avioni popunjeni, a zadnjih dana su uspjele rezervirati nekoliko mjesta na letovima iz Budimpešte za Liverpool, te iz Zagreba za London gdje se stiže par dana prije utakmice, pa će se navijači na kratko smjestiti kod prijatelja nedaleko Liverpoola.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Linker
20. travanj 2024 12:14