Arhivska fotografija
 Damir Krajac / Hanza Media
PRIPREME SU POČELE

NITKO NE ŽELI PROPUSTITI TRENUTAK KAD ĆE MATE PODIGNUTI RIJEKIN POVIJESNI TROFEJ USRED MAKSIMIRA Armada sprema veliku invaziju na Zagreb!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 24. svibanj 2017. 20:46

Hrvatsko prvenstvo je iz rezultatskog kuta gotovo, ali na Kvarneru ovih dana traju pripreme za subotnju invaziju na Maksimir.

Razlog je poznat, nitko ne želi propustiti trenutak kada će Mate Maleš podignuti trofej namijenjen prvaku Hrvatske zbog čega će dio Juga, vjerojatno i Zapada, biti u riječkim bojama.

Nakon Bijelog vlaka u prosincu, Armada ovoga puta odlazak u Zagreb organizira autobusima, prijave u klubu navijača traju do petka od 14 do 22 sata, a cijena iznosi 120 kuna za članove Armade i 140 kuna za one koji to nisu.

U Maksimiru prilika onima koji su manje igrali u sezoni

Nogometaši Rijeke od jučer ponovo treniraju. Iako će trebati vjerojatno još neko vrijeme da se emocije malo slegnu, od jučer je na Rujevici fokus stavljen na gostovanje u Zagrebu.

Matjaž Kek je nakon utakmice protiv Cibalije najavio mogućnost da zaigraju neki koji do sada nisu imali značajnu minutažu, činjenica da utakmica nema rezultatski značaj mogla bi ga potaknuti na nešto promjena u sastavu no još je prerano za bilo kakve špekulacije.

U svakom slučaju ne zvuči kao loša opcija, pogotovo što ona utakmica u srijedu u finalu Hrvatskog kupa ima kudikamo veći ulog.

Linker
27. travanj 2024 02:25