Paun Paunovic / CROPIX / CROPIX
LJUDI POŽURITE

POČINJE HAJDUKOVA AVANTURA U EUROPI, MJESTA JAKO MALO, ULAZNICA SVE MANJE Već danas stadion u Dugopolju trebao bi biti rasrpodan

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 29. lipanj 2017. 10:53

Slobodnih mjesta za utakmicu drugog pretkola Europske lige između Hajduka i Levskog ili Sutjeske u Dugopolju ostalo je još vrlo malo. Službenih informacija iz kluba po ovom pitanju nema, ali je moguće da već tijekom današnjeg dana ulaznice više ne budu dostupne, stoga svi vi koji ne želite propustiti europsku premijeru „bilih" ove sezone požurite i osigurajte svoje mjesto na tribini stadiona Hrvatskih vitezova.

Premda kapacitet stadiona u Dugopolju iznosi oko 5200 gledatelja, navodno je za ovaj susret bilo dostupno oko 4100 ulaznica i to za one najbrže pretplatnike. Naime, kupljena pretplata za domaće utakmice Hajduka u novoj sezoni automatski je značila i sigurnu ulaznicu za prvi europski okršaj u Dugopolju.

Split, 200517
Stadion u Poljudu
MaxTV Prva liga 35. kolo utakmica: HNK Hajduk -  NK Inter.
 Na fotografiji: Torcida.  
 Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
CROPIX

Broj dostupnih mjesta manji je od ukupnog kapaciteta stadiona iz jednostavnog razloga što se ne zna hoće li stići gostujući navijači. Ako dođu, oni imaju pravo na pet posto kapaciteta, a uz to obavezno računajte i tampon-zonu koja će zasigurno „otkidati" još ponešto ulaznica za domaće navijače.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Linker
25. travanj 2024 17:58