Getty Images
SOL NA RANU

POTEZ KOJI NEMA VEZE SA FAIR-PLAYOM Cijeli Santiago Bernabeu ismijavao Barcelonu, pogledajte što su pustili na videozidu i izazvali bijes u Kataloniji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2017. 12:39

Prve četiri utakmice osmine finala Lige prvaka ponudile su spektakl i pregršt lijepih golova, Real, Bayern i PSG praktički su već osigurali četvrtfinale, a u najtežoj poziciji je Barcelona koja je na Parku Prinčeva potučena sa 4:0 i gotovo bez nade dočekuje uzvrat za 14 dana.

Ovaj antologijski poraz zapalio je društvene mreže, Barcelonini protivnici likuju, a ismijavanju španjolskog prvaka pridružili su se u srijedu navečer i u Realu.

Naime, prije utakmice Reala i Napolija, na videozidu Santigo Bernabeua pušten je sažetak katastrofalnog poraza Barcelone u Parizu, a ne treba posebno napominjati da je snimka izazvala euforiju na slavnom stadionu.

Naslađivanje je počelo i dan ranije, odmah nakon poraza, kada je junak PSG-ove pobjede i bivši realovac Angel Di Maria otkrio kako su ga bivši suigrači zvali i čestitali mu na velikoj pobjedi, a poraz Barce proslavio je i kapetan Reala Sergio Ramos nakon preokreta protiv Napolija (3:1).

"Lagao bih kad bih rekao da nisam sretan. Ne volim kad moji prijatelji tuguju, ali još više ne volim kad Barcelona pobjeđuje".

Naravno, ovaj je potez dočekan na nož u Kataloniji, koja se još uvijek oporavlja od noćne more na Parku Prinčeva.

Linker
18. travanj 2024 21:44